Kurs pravljenja frizura

Trend u svetu, konačno u Beogradu! Kurs za stilistu kose koji će Vas obučiti da pravite ili kopirate frizure za sve prilike - mature, venčanja, editorijale ili bilo koju svečanu priliku.

Stilizovanje kose ne podrazumeva trajne zahvate na kosi poput šišanja i farbranja, već pravljenje frizure od kose koju imate pred sobom. Zato ne morate biti frizer ili imati bilo kakvo predznanje da bi ste završili ovaj kurs. Sve što vam je potrebno jesu spretne ruke i malo mašte.


Šta obuhvata obuka?

Osnovni kurs stilizovanja kose
Poznavanje materijala i opreme za rad, poznavanje kose i njene karakteristike, rad sa peglom, rad sa figarom, tehnike tapiranja, lokne, pletenice, kombinovane frizure, niske punđe...
Viši kurs stilizovanja kose
Poznavanje materijala i opreme za rad, poznavanje kose i njene karakteristike, rad sa peglom, rad sa figarom, tehnike tapiranja, lokne, pletenice, kombinovane frizure, trend frizure, niske, glatke i "neuredne" punđe, moderne frizure za venčanje, klasične frizure za venčanje...

Informacije o kursu

Kurs je namenjen svima koji žele da savladaju osnovne tehnike stilizovanja kose.

Nivo obuke: osnovni i viši
Trajanje kursa: 5 ili 10 susreta po 2,5 - 3h
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni
Termini kursa: tokom cele godine / individualna nastava

Nakon završenog kursa i položenog ispita dobijate sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali osnovne tehnike stilizovanja kose.

Cenovnik kurseva za stilizovanje kose

Kurs / obuka Cena
Osnovni kurs stilizovanja kose
Individualna nastava / 5 susreta
25.000
(215€)
Viši kurs stilizovanja kose
Individualna nastava / 10 susreta
49.000
(415€ )

Kartice

Mogućnosti plaćanja

Obuku možete platiti gotovinom, karticama i čekovima građana. Osnovni kurs se može platiti na 3 rate, a viši kurs na 5 rata čekovima građana. Više o mogućnostima odloženog plaćanja možete pogledati u delu najčešće postavljana pitanja.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koliko traje jedan susret na kursu?
Jedan susret traje između 2,5 i 3 sata, odnosno oko 3 školska časa, u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Koji su termini održavanja kursa?
S obzirom da je nastava individualnog karaktera, termini održavanja nastave se određuju u dogovoru sa polaznicima.
Da li kurs mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja.
Koje su sve mogućnosti odloženog plaćanja?
Osnovni kurs za stilistu kose moguće je platiti na 3 rate a viši kurs na 5 rata čekovima građana. Prilikom upisa ostavljate čekove u vrednosti celokupne obuke, popunjavate iznose i datume realizacije čekova oko kojih se dogovaramo. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pozovite.
Da li mogu da deo kursa platim gotovinom, a drugi deo čekovima na rate?
Možete. Sredstva plaćanja kursa možete kombinovati prema Vašim mogućnostima. U studiju Makeup House možete platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro i Dina), čekovima građana, kao i preko računa firme.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih i organizacionih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva šminkanja van Beograda. Zato smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Galerija - pogledajte kako je na našim časovima


Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Rezervišite mesto na kursu

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto? Uneste tražene informacije i Studio će Vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Molimo Vas uzmite u obzir da je ovo preliminarno zakazivanje i da Vam ne možemo garantovati željeni termin sve dok Studio ne potvrdi Vašu rezervaciju.

Back to top