Makeup House News

Dobro došli na stranicu gde možete saznati sve vesti i aktuelna dešavanja u studiju Makeup House.

Promocija Clarins Easy Lips

Promocija Clarins Easy Lips

  13. jun 2018. godine  |  

Imali smo čast da budemo deo promocije Clarins Easy Lips, gde su sve zaineresovane dame, uz druženje sa šminkerkama iz MAKE UP HOUSE, otkrile sve tajne savršeno našminkanih usana.

Pogledajte kako je bilo


Haljine Jovana Životić

Haljine Jovana Životić photoshoot

  6. maj 2018. godine  |  

Imali smo veliko zadovoljstvo da budemo deo snimanja sjajne dizajnerke Jovane Životić.

Pogledajte kako je bilo


MHB editorijal 2018

Beauty & Makeup editorijal

  6. februar 2018. godine  |  

Makeup House Beograd je tokom januara organizovao snimanje beauty & makeup editorijala sa modelima Anđelkom Tomašević, Anom Vrcelj i Zoranom Buljević.

Pogledajte kako je bilo


Mature popusti

Klub prijatelja UNICEF Srbija

  4. maj 2017. godine  |  

Makeup House Beograd je postao član Kluba prijatelja UNICEF i ponosni smo što ćemo biti u mogućnosti da podržimo rad ove organizacije. Pozivamo i Vas da se priključite i svojim prilogom pomognete da pomoć stigne do svakog deteta u Srbiji kome je ona potrebna. Pogledajte više o radu UNICEF Srbija.


Glossip Milano

MHB @ Studio B

  6. april 2017. godine  |  

U okviru saradnje sa Glossip Milano svakog četvrtka u jutarnjem programu TV Studio B možete gledati gostovanje i praktične savete šminkera Makeup House Beograd.

Pogledajte više


Glossip Milano

Saradnja sa Glossip Milano Srbija

  23. mart 2017. godine  |  

Sa velikim zadovoljstvom možemo da objavimo da smo uspostavili saradnju sa italijanskom kozmetičkim brendom Glossip Milano, koja će našim klijentkinjama i učenicima doneti niz pogodnosti, kao i mogućnost ostvarivanja popusta prilikom kupovine svih proizvoda Glossip Milano. Upoznajte ovaj italijanski brend na njihovoj FB stranici i internet prezentaciji.


MHB editorijal 2017

Beauty & Makeup editorijal

  15. mart 2017. godine  |  

Makeup House Beograd je tokom februara organizovao snimanje beauty & makeup editorijala. Naša nova zaštitna lica su modeli Milica Milinković, Ana Radivojević i Marija Olga Žišić Mogbolu.

Pogledajte kako je bilo


Bioderma Srbija

Saradnja sa Bioderma Srbija

  10. januar 2017. godine  |  

Partnerima studija se pridružila i kompanija Bioderma Srbija, čije proizvode već godinama unazad koristimo sa velikim zadovoljstvom. Zbog činjenice da su nam klijenti uvek na prvom mestu, u saradnji sa ovim francuskim brendom, poklonima ćemo nagrađivati poverenje koje ukazujete studiju Makeup House Beograd.


mh news

Slavimo i častimo!

  2. decembar 2016. godine  |  

Studio Makeup House je proslavio svoj peti rođendan i slavićemo ga narednih pet meseci! Od decembra pa sve do aprila, svakog meseca neka od naših usluga će biti na promociji i imaćete mogućnost da ostvarite popuste i do 30%! Pratite naše vesti na sajtu ili Facebook stranicu za više informacija.


mh news

MHB @ Praktična žena - Prva TV

  30. septembar 2016. godine  |  

Počela je sa emitovanjem nova sezona emisije Praktična žena na Prva TV i novi serijal makeup saveta koje je studio Makeup House Beograd uradio za potrebe emisije.

Pogledajte više


mh news

Sephora Middle East regrutacija jul 2016.

  20. avgust 2016. godine  |  

Tokom jula 2016. godine HR tim Sephora ME boravio je u Beogradu i u saradnji sa Makeup House angažovao 28 kandidata za poslove BC i MUA za svoje radnje u Kataru, UAE i Bahreinu.

Pogledajte više


mh news

Makeup House & UniCredit Bank

  5. avgust 2016. godine  |  

Makeup House Beograd i UniCredit Bank AD Srbija su svojim klijentima omogućili plaćanje svih usluga studija na 3 do 12 rata bez kamate.

Saznajte više


mh news

Sephora Middle East & Makeup House

  5. jun 2016. godine  |    

Posle velikog uspeha na prethodnoj regrutaciji Sephora Middle East (UAE) u saradnji sa Makeup House Beograd otvara novi konkurs za poslove Makeup Artist i Beauty Consultant za Sephora radnje u Kataru, UAE i Bahreinu. Pogledajte više o uslovima konkurisanja.

Pogledajte više


mh news

MHB @ Praktična žena - Prva TV

  17. maj 2016. godine  |  

Danas je počeo sa emitovanjem serijal makeup saveta koje je studio Makeup House Beograd uradio za emisiju Praktična žena na Prva TV.

Pogledajte više


mh news

Sephora Middle East regrutacija

  30. januar 2016. godine  |  

HR tim kompanije Sephora Middle East boravio je u Beogradu početkom januara 2016. godine i u saradnji sa Makeup House Beograd angažovao 18 kandidata za poslove Beauty konsultant i Makeup artist za svoje prodajne objekte u Dohi, Dubaiju, Abu Dabiju i Bahreinu.

Pogledajte više


mh news

Sephora Middle East & Makeup House

  23. decembar 2015. godine  |  

Sa velikim ponosom možemo da se pohvalimo da je studio Makeup House angažovan od strane Sephora Middle East (UAE) da izvrši regrutaciju i selekciju kandidatkinja za Beauty konsultanta za Sephora prodajne centre u Kataru. Pogledajte više o uslovima konkurisanja za posao.

Pogledajte više


mh news

Wannabe Prom Queen

  29. april 2015. godine  |   

Studio Makeup House Beograd je kao zvanični makeup & hairstyle partner u prvom You Tube show-u za maturantkinje - Wannabe Prom Queen, bio zadužen za izgled Milice, Selene i Une....

Pogledajte više


mh news

MHB @ Ringier Axel Springer

  11. april 2015. godine  |  

Studio Makeup House je od 2012. godine zvanični šminkerski studio ženskog magazina Blic Žena za koji godišnje radimo preko 100 fashion i beauty editorijala za rubrike Moda, Lepota i Moj stil.

Pogledajte više


mh news

2015 promo photo shooting

  31. januar 2015. godine  |  

U sklopu rada na redizajnu vizuelnog identiteta studija organizovali smo photo shooting sa foto modelima Milicom Milinković i Janom Lojanicom.

Pogledajte kako je bilo


mh news

Blic Žena - naslovna novogodišnjeg broja

  3. januar 2015. godine  |  

Pogledajte kako je bilo na fotografisanju naslovne strane novogodišnjeg broja najtiražnijeg ženskog magazina Blic Žena.

Pogledajte više


mh news

Makeup House @ Blic Žena

  3. januar 2015. godine  |  

Već četvrtu godinu Makeup House je zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina Blic Žena za koji radimo naslovne strane i rubrike Moda, Lepota i Moj stil.

Pogledajte više

 


mh news

Editorijal za magazin Reci Da

  7. decembar 2014. godine  |  

Studio Makeup House je na pratećem programu Belgrade Wedding Show 5 uradio kompletan look za pobednicu selfie akcije #oženi_me! i njen photo-session koji je objavljen u magazinu Reci Da.

Pogledajte kako je bilo


mh news

Šminkanje za photo-session Irene Belojice

  1. decembar 2014. godine  |  

Proteklog vikenda smo šminkali modele za photo-session venčanica kreatorke Irene Belojice.

Pogledajte kako je bilo


mh news

XYZ // La Dolce Vita

  2. oktobar 2014. godine  |  

Makeup House Beograd je bio zadužen za šminku i frizuru modela na modnom događaju LA DOLCE VITA brenda XYZ, održane 2. oktobra 2014. godine u XYZ premium fashion store u TC Ušće.

Pogledajte kako je bilo


mh news

Makeup House @ Lady Fair 2014

  7. septembar 2014. godine  |  

Studio Makeup House je u saradnji sa najposećenijim ženskim portalom Žena, predstavio svoje usluge u okviru Lady Fair 2014, koji je održan 6. i 7. septembra ispred TC Ušće.

Pogledajte kako je bilo


mh news

Škola šminkanja 2014 za Oriflame Cosmetics

  21. jun 2014. godine  |  

Studio Makeup House je angažovan od strane švedske kompanije Oriflame Cosmetics da održi škole šminkanja u 7 regionalnih centara za preko 150 Oriflame konsultanata i saradnika.

Pogledajte više


mh news

Wedding specijal - Blic Žena

  22. maj 2014. godine  |  

Studio Makeup House je učestvovao u izradi specijalnog dodatka za Blic Ženu posvećenog venčanjima. Radili smo sa modelima agencije Fox Models koji su prezentovali brendove poput Anabella, Matrimonia, Zvonko Marković, Six, Parfois...

Pogledajte više


mh news

The One - promocija za Oriflame Cosmetics

  6. jun 2014. godine  |  

Šminkeri studija Makeup House Beograd učestvovali na promociji nove linije šminke švedske kompanije Oriflame Cosmetics - The One, na Nordic Day u hotelu Crowne Plaza.

Pogledajte više


mh news

Makeup House @ Belgrade Wedding Show 4

  1. decembar 2013. godine  |  

Belgrade Wedding Show nam je još jednom potvrdio koliko žene vole šminku. Štand Makeup House je bio prava atrakcija među posetiocima tako da su naši šminkeri vredno radili tokom celog sajma.

Pogledajte kako je bilo


mh news

Jedan dan u studiju...

  10. novembar 2013. godine  |  

Iskoristile smo slobodno vreme za druženje i fotografisanje novih look-ova za web prezentaciju i spremile se za predstojeći Belgrade Wedding Show.

Pogledajte kako je bilo


mh news

MH u saradnji sa Oriflame na Cosmo Beauty Awards 2013

  15. oktobar 2013. godine  |  

Kao zvanični šminkerski studio kompanije Oriflame, Makeup House je predstavljao ovu renomiranu kuću na Cosmo Beauty Awards 2013 održanog 13. i 14. oktobra u TC Delta City. Naše šminkerke su privukle veliku pažnju i ulepšale preko 100 znatiželjnih prolaznica...


Back to top