Da se predstavimo...

Savršenstvo je naša strast!

Makeup House Beograd je studio specijalizovan za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose osnovan 2011. godine u Beogradu. Studio čini ekipa od 6 profesionalnih šminkera / stilista kose i nekoliko saradnika.

Rad studija je podeljen u 3 oblasti. Prvu i našu osnovnu delatnost čini pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve specijalne prilike. Posebnu pažnju posvećujemo wedding makeup-u, tako da danas, sa preko 500 venčanja kojih smo bili deo, možemo da kažemo da smo posebno ponosni na kvalitet usluga koje pružamo svojim klijentkinjama. Naravno ulepšali smo i mnogo devojaka za njihove maturske i novogodišnje večeri, poslovne sastanke, koktele i druge specijalne prilike.

Svakom poslu i klijentu uvek pristupamo sa posebnom pažnjom što nam je, između ostalog, omogućilo uspešnu saradnju sa kompanijom Ringier Axel Springer Srbija. Od 2012. godine Makeup House je zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina u Srbiji - Blic Žena, za koji godišnje uradimo preko 100 beauty i fashion editorijala. Osim Blic Žene radimo i za druga izdanja Ringier Axel Springer, kao što su Elevate, Puls, Auto Bild, Nin, Poznati kuvaju, online potral Žena.rs i online televiziju Blic TV. Od 2018. godine studio je započeo saradnju i sa online televizijom Telegraf TV.

Istovremeno smo ostvarili više nego uspešnu saradnju sa brendovima Clarins, Glossip Milano i Oriflame Cosmetics za koje radimo promocije proizvoda, kao i obuke osoblja i saradnika. Tokom 2015. godine, kao svojevrsno priznanje našem radu, uspostavljeno je partnerstvo sa Sephora Middle East (UAE) za čije potrebe organizujemo regrutacije i selekciju osoblja iz Srbije i zemalja regiona. Takođe sarađujemo i sa najboljim beogradskim agencijama za organizaciju događaja kao što su Arkadia i Dobre vile.

Treću oblast našeg poslovanja čine obuke budućih šminkera. Svoje znanje i dugogodišnje iskustvo rado delimo sa drugima i naše kurseve je završilo preko 250 polaznika iz zemlje, regiona i inostranstva.

Ukoliko ste pravno lice zainteresovano za saradnju sa MAKE UP HOUSE DOO Beograd, pogledajte više o mogućnostima saradnje.

 


Makeup House tim

Kristina

Kristina

Direktorka studija

Jelena

Jelena

Makeup artist

Milica

Milica

Makeup artist

Lidija

Lidija

Makeup artist

Verica

Verica

Makeup artist

Ana

Ana

Makeup artist

Emilija

Emilija

Makeup artist

Andrea

Andrea

Makeup artist

Marija

Marija

Makeup artist

Jelena G

Jelena

Makeup artist

bg
Back to top