Prijatelji & partneri

Neke stvari ne možemo da Vam ponudimo ali zato možemo od srca da Vam preporučimo naše prijatelje koji mogu...

Arkadia

Veliko iskustvo u poslovima organizacije garancija je da ni jedan detalj neće biti zaboravljen, da će na sam dan svadbe dogovoreni protokol biti sproveden i da će svaki gost dobiti zasluženu pažnju i otići zadovoljan. Naši wedding planeri brinu o Vama od prvog dana i u funkciju stavljaju svoje iskustvo. Možemo Vam pomoći oko svih aspekata organizacije, uputiti Vas na najbolje saradnike ili Vam pomoći da sve što želite sprovedete u delo sami...

www.arkadia.rs


Smokvica venčanja

Preko 500 organizovanih proslava našeg event team-a Vam garantuju da ćete naći sve što želite, da ćete ostvariti sve što ste maštali i da ćemo zajedno napraviti proslavu po Vašoj meri. Prva bračna noć u hotelu Smokvica u Molerovoj i slikanje u predivnom ambijentu hotela je samo za naše mladence. Pobrinućemo se do najsitnijih detalja da ovaj dan u svakom slučaju bude nezaboravan, i da iz Smokvice ponesete osmeh na licu.

www.smokvica-arkadia-events.com


Kuća štampe Grafolik

Štampa visokog kvaliteta predstavlja našu osnovnu delatnost. Organizacioni i proizvodni kapaciteti daju nam mogućnost da poslove završavamo u veoma kratkom roku, uz zadržavanje već prepoznatljivog nivoa kvaliteta. Tokom godina kvalitetnog rada izgradili smo renome zasnovan na visokom kvalitetu proizvoda i pruženih usluga uz razumevanje i poštovanje potreba klijenata.

www.grafolik.rs


Dragan Kujundžić photography

Fotografijom se profesionalno bavi od 1988. godine. Njegove fotografije su objavljivane u velikom broju svetskih dnevnih novina (Newsweek, Time, New York Times, Herald Tribune, USA Today...). U Srbiji je radio kao fotograf i novinar (Rojters, RTS, Evropa, Vreme, Grazia, Cosmopolitan, Men’s health, Maxim, Playboy...). Nagrađivan je na brojnim foto-konkursima.

www.dragankujundzic.com


CMG

CMG (Cosmetic Medical Group) klinika je deo mreže međunarodnih klinika vodećih u oblasti transplantacije kose, a sada sa proširenim timom stručnjaka iz oblasti anti-aginga, esteske, plastične i rekonstruktivne hirurgije. CMG klinika objedinjuje tri visoko specijalizovana centra: Hair Centar – kliniku za transplantaciju kose, Anti Aging Centar i Surgery Centar – kliniku za plasičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju.

www.cmg.rs


Back to top