Saradnja sa pravnim licima

Pouzdani i efikasni! Savršen izbor za Vašeg saradnika!

Makeup House Beograd je studio specijalizovan za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose osnovan 2011. godine u Beogradu. Svoje usluge pružamo na terenu ili u prostorijama našeg studija individualnim ali i poslovnim korisnicima, među kojima bi posebno izdvojili kompanije kao što su Ringier Axel Springer Srbija, Clarins, Glossip Milano, Oriflame Cosmetics i Sephora Middle East Dubai (UAE).

Ukoliko Vaša kompanija ima potrebu za bilo kakvim uslugama vezanim za makeup ili smatrate da Vam možemo pomoći u promociji Vašeg brenda ili firme, studio Makeup House je otvoren za dogovor i saradnju.

Zašto Makeup House?

Sa ponosom možemo da istaknemo nekoliko činjenica koje nas preporučuju za saradnju i razlikuju od drugih. Studio čini ekipa od 6 šminkera / stilista kose, kao i nekoliko saradnika angažovanih po potrebi. To nam pruža mogućnost da u kontinuitetu radimo više poslova istovemeno, po potrebi na različitim lokacijama ili da učestvujemo u projektima koji zahtevaju veći broj angažovanog osoblja u ograničenom vremenskom periodu.

MAKE UP HOUSE DOO je registrovano pravno lice koje nije u sistemu PDV.

Svim korporativnim korisnicima u mogućnosti smo da ponudimo naše usluge po cenama koje su predmet dogovora i koje mogu biti plaćene preko računa firme. Svakom poslu i klijentu pristupamo sa maksimalnom pažnjom i angažovanjem što nas čini pouzdanim partnerom na svakom projektu, o čemu svedoči zadovoljstvo naših klijenata, kao i dugogodišnja saradnja sa poslovnim partnerima.

Studio Makeup House za sva svoja šminkanja isključivo koristi originalnu dekorativnu kozmetiku za profesionalni rad, najpoznatijih svetskih brendova kao što su Tarte, Clarins, MAC, Kat Von D, Anastasia Beverly Hills, Marc Jacobs, Make Up For Ever, Urban Decay... Za Airbrush šminkanje koristimo proizvode brenda TEMPTU PRO.

Šta Vam možemo ponuditi?

U zavisnosti od potreba Vaše kompanije ili organizacije, svoje usluge možemo prilagoditi specifičnim zahtevima određenih projekata.

Ukoliko Vaša firma posluje u industriji mode, Makeup House Vam može pomoći u delu pripreme prezentacije Vašeg brenda, u smislu makeup i hairstyling podrške, bez obzira da li je u pitanju revija ili photo shooting. Do sada smo uradili preko 500 fashion i beauty editorijala za najtiražniji ženski časopis - Blic Žena, sarađivali sa magazinima Elevate, Puls, Auto Bild, Nin, Venčanja i Reci Da, bili deo modnih revija Fashion Selection i XYZ.

Kao makeup partner učestvovali smo i u prvom web reality show-u za maturantkinje - Wannabe Prom Queen u organizaciji Wannabe magazina, kao i snimanju makeup saveta za potrebe emisije Praktična žena, jutarnjeg programa televizije Studio B, kao i većem broju različitih televizijskih formata. Od 2016. godine smo zaduženi za izgled prezenterki na internet televizijama Blic i Telegraf TV.

saradnja

Photo credit: RAS Zoran Lončarevićsaradnja

 

Naše bogato iskustvo nas preporučuje i za saradnju sa svim zainteresovanim izdavačkim i produkcijskim kućama koje imaju potrebu za profesionalnim i pouzdanim partnerom koji će se prilagoditi Vašem vremenu i zahtevima.

Ukoliko poslujete u industriji lepote, Makeup House Beograd je pravi izbor za Vas, bez obzira da li Vam je potrebna promocija ili prezentacija Vaših makeup proizvoda, odnosno obuka Vašeg osoblja. Studio ima više nego uspešnu saradnju sa brendovima Clarins, Glossip Milano i Oriflame Cosmetics za koje radimo promocije proizvoda, kao i obuke osoblja i saradnika. Tokom 2015. godine, kao svojevrsno priznanje našem radu, uspostavljeno je partnerstvo sa kompanijom Sephora Middle East (UAE) u čije ime organizujemo regrutacije i selekciju osoblja na teritoriji Srbije i zemalja regiona. Zahvaljujući toj saradnji danas preko 50 ljudi radi na poslovima Makeup Artist i Beauty Consultant u UAE, Kataru i Bahreinu.

 

Čak i ako nemate direktnu potrebu za makeup uslugama postoji mnogo načina kojima Vam možemo pomoći u promociji Vašeg brenda i zadovoljstvu Vaših klijenata. Slobodno nas pozovite za više informacija.


Makeup House tim

Kristina

Kristina

Direktorka studija

Jelena

Jelena

Makeup artist

Milica

Milica

Makeup artist

Lidija

Lidija

Makeup artist

Verica

Verica

Makeup artist

Ana

Ana

Makeup artist

Emilija

Emilija

Makeup artist

Andrea

Andrea

Makeup artist

Marija

Marija

Makeup artist

Jelena G

Jelena

Makeup artist

bg
Back to top