tt

Škola šminkanja - Tips & Tricks

Naučite da se našminkate i usavršite svoje znanje u našoj Tips & Tricks školi šminkanja.

Saznajte male tajne i trikove profesionalnih šminkera. Naučite nešto novo ili samo osvežite svoje znanje - kako da istaknete najlepše na sebi, kako da se našminkate brzo i pravilno, kakva šminka se koristi u određenim prilikama. Naučite koja Vam šminka najviše odgovara i kako da najpametnije potrošte novac u makeup radnjama...

Škola je u potpunosti prilagođena Vašim željama i potrebama jer uz konsultaciju sa šminkerom, same birate šta želite da naučite! Časovi su individualnog karaktera gde ćete, u prijatnoj atmosferi kroz druženje, saznati mnogo toga novog. Ukoliko želite potpuni komfor možemo doći i kod Vas. Osim škole, možemo Vam ponuditi i zajednički odlazak do makeup radnje gde ćemo Vam pomoći da izaberete najbolju šminku za Vas.

Trajanje: 1, 2 ili 4 susreta po 2 - 2,5h
Materijal za rad: šminka koju koristite svakodnevno + studijska šminka

Ukoliko želite da iznenadite dragu osobu savršenim poklonom koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, možete kupiti specijalni poklon vaučer za Tips & Tricks - školu šminkanja. Vaučer služi kao sredstvo plaćanja donosiocu i po želji može biti personalizovan i poslat Vašoj dragoj osobi kao iznenađenje... Pozovite nas za više informacija.

Makeup konsultant

Da li ste nekada kupile nešto što Vam nije potrebno? Da li se često dvoumite šta da izaberete u moru proizvoda koji su Vam ponuđeni? Da li ste nekada izgubile ceo dan u traženju savršenog komada šminke?

Tu na scenu stupamo mi! Pozovite nas i recite šta Vam je sve potrebno od šminke i naravno kolikim budžetom raspolažete. Napravićemo najbolji izbor prilagođen isključivo Vašim potrebama i zajedno otići u shopping. Isprobaćemo razne kombinacije, pronaći prave nijanse i kupiti proizvode koji Vam najviše odgovaraju. Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaš lični makeup konsultant.

Cenovnik usluga

Usluga U studiju Na adresi*
Tips & Tricks škola šminkanja 1
Individualni časovi / 1 susret
3.900 RSD
(35€ - 40₣)
7.800 RSD
(70€ - 80₣)
Tips & Tricks škola šminkanja 2
Individualni časovi / 2 susreta
6.900 RSD
(60€ - 70₣)
13.800 RSD
(120€ - 140₣)
Tips & Tricks škola šminkanja 4
Individualni časovi / 4 susreta
11.900 RSD
(100€ - 120₣)
23.800 RSD
(200€ - 240₣)
Makeup konsultant
Zajednički shopping u trajanju od 2 do 2,5h
2.000 RSD
(15€ - 20₣)

Kartice

Usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Mater Card, Maestro i Dina), čekovima građana ili preko računa. Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Napomene: Cena za uslugu Tips & Tricks škola šminkanja na adresi se odnosi na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde. Usluga Makeup konsultant podrazumeva shopping u centru grada, kao i u TC Ušče, TC Delta City ili TC Zira.

Back to top