Makeup House @ Blic Žena

  03. januar 2015. godine

Već četvrtu godinu Makeup House je zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina Blic Žena za koji, u saradnji sa Oriflame kozmetikom, radimo naslovne strane i rubrike Moda, Lepota i Moj stil. Nekoliko fotografija naših šminkera u akciji na snimanjima... Posebno se zahvaljujemo Zoranu Lončareviću i Goranu Srdanovu kao i Sofiji Kuzmanović na fotografijama.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više