Osnovni kurs šminkanja Osnovni kurs šminkanja

Osnovni kurs šminkanja

Da li ste ikada poželele da iskopirate look koji ste videle na filmu ili omiljenom časopisu? Da li ste fascinirane svaki put kada prođete pored makeup radnji?

Ako su Vaši odgovori DA, onda je studio Makeup House pravo mesto za Vas... Posebno smo ponosni na kvalitet naše obuke, koja polaznice vodi na putovanje od početnika do kvalitetnog šminkera sigurnog u sebe i svoje veštine. Bez pretrpanih grupa, shvatajući da se znanje najkvalitetnije prenosi u radu sa malim brojem polaznika, nudimo Vam kurseve na kojima je potpuna pažnja posvećena samo VAMA.

Šta obuhvata obuka?

Uvod u profesionalno šminkanje
Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, anatomija lica i kože, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, matiranje...
Osnovi profesionalnog šminkanja
Korekcije korektorom, bronziranje, dnevna šminka, šminka za veče...

Informacije o kursu

Osnovni kurs šminkanja je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa osnovnim tehnikama profesionalnog šminkanja.

Časovi se organizuju u dogovoru sa predavačima, prema Vašem raspoloživom vremenu i slobodnim terminima u studiju. Gradivo se prelazi bržom dinamikom, tako da je kurs moguće završiti kroz 5 susreta, koji mogu biti raspoređeni u vremenskom periodu koji odgovara Vašim mogućnostima i obavezama.

Nivo obuke: osnovni    
Trajanje kursa: 5 susreta po 2 - 2,5h (minimalno 1 nedelja)
Nastava: termini se organizuju u dogovoru sa polaznikom
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni
Šminka koja se koristi na obuci: NYX Professional makeup, Golden Rose, L'Oréal, Maybelline, Max Factor...
Termini kursa: tokom cele godine
Sledeći nivo: napredni

Nakon završenog kursa i položenog ispita dobijate međunarodno priznat sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali osnovne tehnike profesionalnog šminkanja.

Cenovnik

Kurs / obuka Cena
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Osnovni kurs šminkanja
Individualna nastava / 5 susreta
39.000
(330€)

Polaznici koji žele da upišu sledeći nivo obuke - Profesionalni kurs plaćaju samo razliku u ceni obuka.
Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) okvirni i da isključivo služe u informativne svrhe.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Da li je studio vezan za određen brend šminke u svojim obukama?
NE! Polaznici kursa za profesionalnog šminkera tokom cele obuke rade sa većim brojem različitih brendova šminke kao što su NYX Professional makeup, Golden Rose, Max Factor, L'Oréal, Maybelline, MAC, Clarins, Urban Decay, Benefit... Na taj način polaznici u praksi stiču osećaj kako je raditi sa šminkom različitog kvaliteta, pokrivne moći i teksture.
Da li je na kursu obezbeđen pribor i materijal za rad?
Sav pribor i materijal za rad su obezbeđeni i polaznici nemaju nikakvih dodatnih troškova vezanih za obuku.
Koliko traje jedan susret na osnovnom kursu šminkanja?
Jedan susret traje između 2 i 2,5 sata, odnosno oko 3 školska časa, u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Ko drži predavanja?
Predavanja drže šminkeri studija Makeup House, koji će polaznicima preneti svoje bogato iskustvo.
Da li je obezbeđena praksa polaznicima osnovnog kursa šminkanja?
Sama nastava je praktičnog karaktera, tako da tokom trajanja celog kursa polaznici uče kroz rad.
Da li je vaš setifkat međunarodno priznat?
Jeste. Veliki broj naših polaznika danas radi širom Evrope sa sertifikatom i znanjem koje su poneli iz naše škole, a neki od njih za brendove poput Sephora, Bobbi Brown, MAC... Osim toga studio Makeup House Beograd je od 2015. godine postao partner Sephora Middle East (UAE) za selekciju osoblja iz Srbije i zemalja regiona. Ponosni smo na naše bivše đake koji danas rade za Sephora Middle East kao profesionalni šminkeri i beauty konsultanti u Dubaiju, Abu Dabiju (UAE) i Dohi (Katar).
Da li osnovni kurs šminkanja mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja. Iz razumljivih razloga zbog organizacije i dolaska na časove, za polaznike koji ne žive u Beogradu i Srbiji, studio Makeup House je omogućio individualnu i intezivnu nastavu.
Šta se dešava ako propustim neki čas?
Ukoliko propustite čas, tokom trajanja kursa u dogovoru sa pradavačima se organizuje nadoknada časova pre redovnih termina susreta.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva van Beograda. Zbog toga smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Pogledajte kako je na našim časovima

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više