Osnovni kurs šminkanja Osnovni kurs šminkanja

Osnovni kurs šminkanja

Da li ste ikada poželele da iskopirate look koji ste videle na filmu ili omiljenom časopisu? Da li ste fascinirane svaki put kada prođete pored makeup radnji?

Ako su Vaši odgovori DA, onda je studio Makeup House pravo mesto za Vas... Posebno smo ponosni na kvalitet naše obuke, koja polaznice vodi na putovanje od početnika do kvalitetnog šminkera sigurnog u sebe i svoje veštine. Bez pretrpanih grupa, shvatajući da se znanje najkvalitetnije prenosi u radu sa malim brojem polaznika, nudimo Vam kurseve na kojima je potpuna pažnja posvećena samo VAMA.

Šta obuhvata obuka?

Uvod u profesionalno šminkanje
Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, anatomija lica i kože, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, matiranje...
Osnovi profesionalnog šminkanja
Korekcije korektorom, bronziranje, dnevna šminka, šminka za veče...
upis upis

Informacije o kursu

Osnovni kurs šminkanja je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa osnovnim tehnikama profesionalnog šminkanja.

Nastava se izvodi u malim grupama sa 4 do 6 polaznika.

Nivo obuke: osnovni    
Trajanje kursa: 4 nedelje / 24 časa (8 susreta)
Nastava: 2 susreta nedeljno po 2 - 2,5h (1 susret = 3 časa)
Vannastavne aktivnosti: ne
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni + poklon set četkica i sunđera za rad
Dodatno: 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup
Šminka koja se koristi na obuci: NYX Professional makeup, Golden Rose, L'Oréal, Maybelline, Max Factor...
Termini grupa: februar, maj, septembar i novembar
Sledeći nivo: napredni

Ukoliko niste iz Beograda odnosno Srbije ili ako jednostavno želite da sva pažnja predavača bude usmerena samo Vama, pružamo Vam mogućnost da pohađate osnovni kurs šminkanja individualno.

Časovi se organizuju u dogovoru sa predavačima, prema Vašem raspoloživom vremenu i slobodnim terminima u studiju. Gradivo se prelazi bržom dinamikom, tako da je kurs moguće završiti kroz 5 susreta, koji mogu biti raspoređeni u vremenskom periodu koji odgovara Vašim mogućnostima i obavezama.

Nivo obuke: osnovni    
Trajanje kursa: 5 susreta po 2 - 2,5h (minimalno 1 nedelja)
Nastava: termini se organizuju u dogovoru sa polaznikom
Vannastavne aktivnosti: ne
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni + poklon set četkica i sunđera za rad
Dodatno: 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup
Šminka koja se koristi na obuci: NYX Professional makeup, Golden Rose, L'Oréal, Maybelline, Max Factor...
Termini kursa: tokom cele godine
Sledeći nivo: napredni

Nakon završenog kursa dobijate međunarodno priznat sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali osnovne tehnike profesionalnog šminkanja.

Cenovnik

Kurs / obuka Cena Cena -10%
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Osnovni kurs šminkanja
Nastava u grupi / 24 časa (8 susreta)
39.000
(330€)
35.000
(300€)
Osnovni kurs šminkanja - individualna nastava - PROMO CENA
Individualna nastava / 5 susreta
49.000  39.000
(415€)  (330€)
45.000  35.000
(380€)  (300€)

Polaznici koji žele da upišu sledeći nivo obuke - Profesionalni kurs plaćaju samo razliku u ceni obuka.
Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) okvirni i da isključivo služe u informativne svrhe.

Kartice

Ostvarivanje popusta i mogućnosti plaćanja

Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, uz kopiju overenog indeksa odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, možete ostvariti popust od 10% na ukupnu cenu obuke. Popust važi za oba vida nastave.

Obuku možete platiti gotovinom, karticama i čekovima građana. Polaznicima nudimo mogućnost plaćanja kursa na 4 rate čekovima građana. Više o mogućnostima odloženog plaćanja možete pogledati u delu najčešće postavljana pitanja.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Da li je studio vezan za određen brend šminke u svojim obukama?
NE! Polaznici kursa za profesionalnog šminkera tokom cele obuke rade sa većim brojem različitih brendova šminke kao što su NYX Professional makeup, Golden Rose, Max Factor, L'Oréal, Maybelline, MAC, Clarins, Urban Decay, Benefit... Na taj način polaznici u praksi stiču osećaj kako je raditi sa šminkom različitog kvaliteta, pokrivne moći i teksture.
Da li je na kursu obezbeđen pribor i materijal za rad?
Sav pribor i materijal za rad su obezbeđeni i polaznici nemaju nikakvih dodatnih troškova vezanih za obuku.
Da li po završetku kursa dobijam šminku i pribor za rad?
Svi polaznici prilikom upisa dobijaju početni set četkica koje koriste tokom obuke i koje zadržavaju po njenom završetku. Šminka se ne dobija iz razloga jer je izbor brendova koje će polaznici koristiti u svom radu individualna odluka na koju utiče mnogo faktora. Ipak kako bi svim našim učenicima olakšali početak rada, svi polaznici na kurs dobijaju i Loyalty karticu sa 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup. Takođe, u saradnji sa našim ostalim partnerima, pružamo mogućnost nabavke materijala za rad po cenama sa popustom.
Koliko traje jedan susret na osnovnom kursu šminkanja?
Jedan susret traje između 2 i 2,5 sata, odnosno oko 3 školska časa, u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Ko drži predavanja?
Predavanja drže šminkeri studija Makeup House, koji će polaznicima preneti svoje bogato iskustvo.
Da li je obezbeđena praksa polaznicima osnovnog kursa šminkanja?
Sama nastava je praktičnog karaktera, tako da tokom trajanja celog kursa polaznici uče kroz rad. Za polaznike osnovnog kursa se ne organizuje praktična nastava na terenu, dok na profesionalnom i master kursu u sklopu vannastavnih aktivnosti je predviđeno asistiranje našim šminkerima na terenu u modnim i beauty editorijalima magazina Blic Žena.
Da li je vaš setifkat međunarodno priznat?
Jeste. Veliki broj naših polaznika danas radi širom Evrope sa sertifikatom i znanjem koje su poneli iz naše škole, a neki od njih za brendove poput Sephora, Bobbi Brown, MAC... Osim toga studio Makeup House Beograd je od 2015. godine postao partner Sephora Middle East (UAE) za selekciju osoblja iz Srbije i zemalja regiona. Ponosni smo na naše bivše đake koji danas rade za Sephora Middle East kao profesionalni šminkeri i beauty konsultanti u Dubaiju, Abu Dabiju (UAE) i Dohi (Katar).
Da li postoji razlika između individualne i nastave u grupi?
Razlika u gradivu ne postoji. Nastava u grupi podrazumeva rad sa 4 do 6 polaznika kroz 8 susreta (24 časa), dok kod individualne nastave polaznik isto gradivo prelazi u intezivnijoj nastavi kroz 5 susreta. To je moguće jer se na individualnoj obuci radi 1 na 1 sa predavačem, čija je pažnja usmerena na samo jednog polaznika.
Da li osnovni kurs šminkanja mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja. Iz razumljivih razloga zbog organizacije i dolaska na časove, za polaznike koji ne žive u Beogradu i Srbiji, studio Makeup House je omogućio individualnu i intezivnu nastavu.
Koje su sve mogućnosti odloženog plaćanja?
Osnovni kurs šminkanja moguće je platiti na 4 rate čekovima građana. Prilikom upisa ostavljate čekove u vrednosti celokupne obuke, popunjavate iznose i datume njihove realizacije, oko kojih se dogovaramo. Ista pravila važe za oba vida nastave. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pozovite.
Da li mogu da deo kursa platim gotovinom, a drugi deo čekovima na rate?
Možete. Sredstva plaćanja kursa možete kombinovati prema Vašim mogućnostima. U studiju Makeup House možete platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro i Dina), čekovima, kao i preko računa firme.
Da li mogu da ostvarim neki popust ukoliko plaćam na rate?
Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, možete da ostvarite popust od 10% na punu cenu kursa. Prilikom upisa prilažete fotokopiju overenog indeksa, odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao dokaz za ostvarivanje popusta.
Šta se dešava ako propustim neki čas?
Ukoliko propustite čas, tokom trajanja kursa u dogovoru sa pradavačima se organizuje nadoknada časova pre redovnih termina susreta.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva van Beograda. Zbog toga smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Pogledajte kako je na našim časovima

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više