Kurs za profesionalnog šminkera Kurs za profesionalnog šminkera

Kurs za profesionalnog šminkera

Naučite tajne i usavršite tehnike profesionalnih šminkera kroz stalno vežbanje i praktičan rad.

Kurs za profesionalnog šminkera je obuka koja Vam pruža izazovnu i sveobuhvatnu edukaciju potpuno različitu od drugih i namenjena je svima koji žele da nauče tajne i usavrše tehnike profesionalnog šminkanja. Predavanja drže naši iskusni šminkeri koji će sa zadovoljstvom podeliti svoje znanje i strast prema ovom poslu sa Vama.

Šta obuhvata obuka?

Uvod u profesionalno šminkanje
Šta je šminkerski posao, pribor za rad, higijena, poznavanje šminke i materijala za rad, anatomija lica i kože, tipovi kože, puderi prema tipovima kože, teniranje, matiranje, korekcije korektorom, bronziranje, dnevna šminka, šminka za veče...
Profesionalno šminkanje
Oblici lica, očiju, nosa i usana, korekcije, vajanje lica, senčenje, konturisanje, hajlajtovanje, pigmenti i gliteri, smokey eyes, nude makeup, šminka za venčanje, trend šminka, šminka za mature i svečanosti, šminka za starije, fantasy makeup, šminka za modne revije, šminkanje muškaraca, lifestyle makeup...
Šminka za TV i fotografiju
Studijska oprema, vrste osvetljenja i njihov uticaj na šminku, šminka za fotografiju (crno belu i kolor), TV i kamera, šminka za naslovne strane i editorijale...
Praktična nastava
Asistiranje šminkerima studija Makeup House na terenu, u modnim i beauty editorijalima magazina Blic Žena.
upis upis

Informacije o kursu

Profesionalni kurs šminkanja je namenjen svima koji žele da se upoznaju sa naprednim tehnikama profesionalnog šminkanja.

Nastava se izvodi u malim grupama sa 4 do 6 polaznika.

Nivo obuke: napredni    
Trajanje kursa: 10 nedelja / 60 časova (20 susreta)
Nastava: 2 susreta nedeljno po 2 - 2,5h (1 susret = 3 časa)
Vannastavne aktivnosti: Blic Žena
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni + poklon set četkica i sunđera za rad
Dodatno: 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup
Šminka koja se koristi na obuci: NYX Professional makeup, Golden Rose, L'Oréal, Maybelline, Max Factor, MAC, Clarins, Urban Decay, Benefit...
Termini grupa: februar, maj, septembar i novembar
Sledeći nivo: master

Ukoliko niste iz Beograda odnosno Srbije ili ako jednostavno želite da sva pažnja predavača bude usmerena samo Vama, pružamo Vam mogućnost da pohađate kurs za profesionalnog šminkera individualno.

Časovi se organizuju u dogovoru sa predavačima, prema Vašem raspoloživom vremenu i slobodnim terminima u studiju. Gradivo se prelazi bržom dinamikom, tako da je kurs moguće završiti kroz 10 ili 20 susreta, koji mogu biti raspoređeni u vremenskom periodu koji odgovara Vašim mogućnostima i obavezama.

Nivo obuke: napredni    
Trajanje kursa: 10 susreta po 3 - 3,5h (intezivno) ili 20 susreta po 1,5 - 2h
Nastava: termini se organizuju u dogovoru sa polaznikom
Vannastavne aktivnosti: Blic Žena
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni + poklon set četkica i sunđera za rad
Dodatno: 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup
Šminka koja se koristi na obuci: NYX Professional makeup, Golden Rose, L'Oréal, Maybelline, Max Factor, MAC, Clarins, Urban Decay, Benefit...
Termini kursa: tokom cele godine
Sledeći nivo: master

Nakon završetka kursa i položenog ispita dobijate međunarodno priznat sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali napredne tehnike profesionalnog šminkanja.

Cena kursa za profesionalnog šminkera

Kurs / obuka Cena Cena -10% Cena -20%
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Kurs za profesionalnog šminkera
Nastava u grupi / 60 časova (20 susreta)
69.000
(585€)
62.000
(525€)
55.000
(465€)
Individualni kurs za profesionalnog šminkera - PROMO CENA
Individualna nastava / 20 susreta ili 10 susreta (intenzivni tempo)
89.000  69.000
(755€)  (585€)
80.000  62.000
(680€)  (525€)
71.000  55.000
(600€)  (465€)

Polaznici koji su završili MH osnovni kurs plaćaju samo razliku u ceni obuka.
Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) okvirni i da isključivo služe u informativne svrhe.

Kartice

Ostvarivanje popusta i mogućnosti plaćanja

Svojim polaznicima pružamo nekoliko mogućnosti za ostvarivanje popusta. Za plaćanje kursa u celosti prilikom upisa ostvarujete popust od 10%. Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, uz kopiju overenog indeksa odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, možete ostvariti popust od 10% na ukupnu cenu obuke. Popusti se mogu sabirati i važe za oba vida nastave.

Kurs je moguće platiti na 3 do 8 rata - gotovinom, karticama ili čekovima. Više o mogućnostima odloženog plaćanja možete pogledati u delu najčešće postavljana pitanja.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Da li je studio vezan za određen brend šminke u svojim obukama?
NE! Polaznici kursa za profesionalnog šminkera tokom cele obuke rade sa većim brojem različitih brendova šminke kao što su NYX Professional makeup, Golden Rose, Max Factor, L'Oréal, Maybelline, MAC, Clarins, Urban Decay, Benefit... Na taj način polaznici u praksi stiču osećaj kako je raditi sa šminkom različitog kvaliteta, pokrivne moći i teksture.
Da li je na kursu obezbeđen pribor i materijal za rad?
Sav pribor i materijal za rad su obezbeđeni i polaznici nemaju nikakvih dodatnih troškova vezanih za obuku.
Da li po završetku kursa dobijam šminku i pribor za rad?
Svi polaznici prilikom upisa dobijaju početni set četkica koje koriste tokom obuke i koje zadržavaju po njenom završetku. Šminka se ne dobija iz razloga jer je izbor brendova koje će polaznici koristiti u svom radu individualna odluka na koju utiče mnogo faktora. Ipak kako bi svim našim učenicima olakšali početak rada, svi polaznici na kurs dobijaju i Loyalty karticu sa 20% stalnog popusta na celokupan asortiman proizvoda NYX Professional makeup. Takođe, u saradnji sa našim ostalim partnerima, pružamo mogućnost nabavke materijala za rad po cenama sa popustom.
Koliko traje jedan susret na kursu za profesionalnog šminkera?
Jedan susret traje između 2 i 2,5 sata, odnosno oko 3 školska časa, u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Ko drži predavanja?
Predavanja drže šminkeri studija Makeup House, koji će polaznicima preneti svoje bogato iskustvo.
Da li je obezbeđena praksa polaznicima kursa za profesionalnog šminkera?
Sama nastava je praktičnog karaktera, tako da tokom trajanja celog kursa polaznici uče kroz rad. Osim toga u sklopu vannastavnih aktivnosti predviđeno je asistiranje našim šminkerima na terenu, u modnim i beauty editorijalima magazina Blic Žena.
Da li je vaš setifkat međunarodno priznat?
Jeste. Veliki broj naših polaznika danas radi širom Evrope sa sertifikatom i znanjem koje su poneli iz naše škole, a neki od njih za brendove poput Sephora, Bobbi Brown, MAC... Osim toga studio Makeup House je od 2015. godine postao partner Sephora Middle East (UAE) za selekciju osoblja iz Srbije i zemalja regiona. Ponosni smo na naše bivše đake koji danas rade za Sephora Middle East kao profesionalni šminkeri i beauty konsultanti u Dubaiju, Abu Dabiju (UAE) i Dohi (Katar).
Da li postoji razlika između individualne i nastave u grupi?
Razlika u gradivu ne postoji. Nastava u grupi podrazumeva rad sa 4 do 6 polaznika kroz 20 dolazaka (60 časova), dok kod individualne nastave polaznik isto gradivo prelazi u intezivnoj nastavi kroz 10 ili redovnoj kroz 20 susreta. To je moguće jer se na individualnoj obuci radi 1 na 1 sa predavačem, čija je pažnja usmerena na samo jednog polaznika.
Da li kurs za profesionalnog šminkera mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja. Iz razumljivih razloga zbog organizacije i dolaska na časove, za polaznike koji ne žive u Beogradu i Srbiji, studio Makeup House je omogućio individualnu i intezivnu nastavu.
Koje su sve mogućnosti odloženog plaćanja?
Ukoliko se opredelite za plaćanje kursa za profesionalnog šminkrera na rate, postoji nekoliko modela. Ako je sredstvo plaćanja gotovina ili kartica, obuku možete platiti na 3 rate. Prva rata se plaća prilikom upisa, druga posle mesec dana i treća u narednom mesecu, odnosno najkasnije 2 nedelje pred završetak kursa. Ukoliko izaberete plaćanje čekovima kurs se može platiti na 6 do 8 rata. U tom slučaju prilikom upisa ostavljate čekove u vrednosti celokupne obuke, popunjavate iznose i datume realizacije čekova oko kojih se dogovaramo. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pozovite.
Da li mogu da deo kursa platim gotovinom, a drugi deo čekovima na rate?
Možete. Sredstva plaćanja kursa možete kombinovati prema Vašim mogućnostima. U studiju Makeup House možete platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro i Dina), čekovima, kao i preko računa firme.
Da li mogu da ostvarim neki popust ukoliko plaćam na rate?
Ukoliko ste student ili ste nezaposleni, možete da ostvarite popust od 10% na punu cenu kursa. Taj iznos se može platiti u ratama po gore navedenim modelima. Prilikom upisa prilažete fotokopiju overenog indeksa, odnosno važeću potvrdu Nacionalne službe za zapošljavanje, kao dokaz za ostvarivanje popusta.
Koji su termini održavanja kursa za profesionalnog šminkera?
Nastava u grupi se odvija dva puta nedeljno u popodnevnim časovima i tačni termini se određuju nakon formiranja grupe u dogovoru sa polaznicima. Individualna nastava se prilagođava prema raspoloživom vremenu polaznika i časovi mogu biti organizovani svakodnevno ili nekoliko puta nedeljno.
Šta se dešava ako propustim neki čas?
Ukoliko propustite čas, tokom trajanja kursa u dogovoru sa pradavačima se organizuje nadoknada časova.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva van Beograda. Zbog toga smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Pogledajte kako je na našim časovima

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više