Wedding Wedding

Šminka i frizura za venčanje

Venčanje je jedan od najvažnijih dana u Vašem životu. To je dan kada je samo najbolje dovoljno dobro!

Zbog toga studio budućim mladama pruža mnogo više od ulepšavanja. Prvi korak je proba sa konsultacijom koju zakazujemo prema Vašem raspoloživom vremenu i obavezama. Tada ćete izneti sve zamisli i uz konsultaciju sa našim stilistima doći do najboljeg rešenja. U obzir ćemo uzeti sve, od karakteristika Vašeg lica i kose, pa sve do modela venčanice i nakita koji ćete nositi.

Naš tim poznaje sve tajne koje će Vam pomoći da svoje sudbonosno DA izgovorite u najlepšem izdanju.

Paketi i cene usluga

Naš rad je obeležilo preko 500 venčanja na kojima smo učestvovali, kao mali ali veoma važan deo slagalice tih posebnih i predivnih ceremonija. Na osnovu bogatog i dugogodišnjeg iskustva osmislili smo ponudu specijalnih paketa koji omogućavaju budućim mladama da sve željene usluge dobiju na jednom mestu.

Možete se opredeliti za klasično šminkanje ali i za ekskluzivnu uslugu Airbrush šminkanja koje svojom lakoćom i otpornošću jednostavno ostavlja bez daha. Ekskluzivnost našeg studija čini i stilizovanje kose: mi ne radimo trajne zahvate poput šišanja i farbanja, već smo specijalizovani za pravljenje modernih i originalnih frizura. U prilici smo da Vam ponudimo i posebne popuste za Vašu kumu, majku, sestre, deveruše i druge Vama važne osobe.

Javite nam se i osmislićemo idealno samo za Vas.

Paket usluga U studiju Na adresi*
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Wedding CLASSIC
Profesionalno šminkanje sa probom
9.900 RSD
(85€ - 100₣)
11.900 RSD
(100€ - 120₣)
Wedding GLAM
Profesionalno šminkanje i frizura sa probom
14.900 RSD
(125€ - 150₣)
16.900 RSD
(145€ - 170₣)
Savršena mlada
Airbrush šminkanje sa probom
18.900 RSD
(160€ - 190₣)
20.900 RSD
(175€ - 210₣)
Savršena mlada DE LUXE
Airbrush šminkanje i frizura sa probom
22.900 RSD
(195€ - 230₣)
24.900 RSD
(210€ - 250₣)
Kraljica dana GLAM
Profesionalno šminkanje i frizura sa probom + večernji look*
24.900 RSD
(210€ - 250₣)
Kraljica dana DE LUXE
Airbrush šminkanje i frizura sa probom + večernji look*
36.900 RSD
(310€ - 365₣)
Prewedding
Šminka i frizura za mladenačko fotografisanje par dana pre (ili posle) venčanja
+50% cene izabranog paketa
(Wedding ili Savršena mlada)
Platne kartice

Usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Mater Card, Maestro i Dina), čekovima ili preko računa. Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Napomene:
Proba šminke i frizure za venčanje se radi u prostorijama studija. Cene za usluge na adresi se odnose na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde. Cena usluge van Beograda se uvećava u zavisnosti od udaljenosti - cenovnik putnih troškova možete pogledati ovde.

Večernji look podrazumeva ponovni dolazak našeg osoblja u dogovoreno vreme i popravku / osveženje šminke i/ili frizure za večernji deo svadbene proslave.
Prewedding podrazumeva pružanje usluga šminkanja i stilizovanja kose za mladenačko fotografisanje par dana pre (ili posle) venčanja.

Studio Makeup House za šminkanje isključivo koristi dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova kao što su Tarte, Anastasia Beverly Hills, Clarins, La Prairie, MAC, Kat Von D, Make Up For Ever, Urban Decay, Benefit... Za Airbrush šminkanje koristimo S/B (Silicone Based) proizvode brenda TEMPTU PRO, dok za stilizovanje kose koristimo proizvode EIMI - Wella Professionals.

Galerija - naše mlade

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koja je razlika između Airbrush i klasične šminke?
Osnovna razlika je u samom sastavu šminke i načinu nanošenja. Airbrush se nanosi pomoću pritiska vazduha specijalnim pištoljem u veoma tankom sloju. Osim toga, Airbrush šminka je vodootporna, dugotrajnija i daje blistav i prirodan izgled. Suši se svega nekoliko sekundi po nanošenju i ne ostavlja fleke na venčanici. Airbrush šminka se veoma lako skida sredstvom za skidanje šminke. Više o Airbrush šminkanju možete pročitati ovde.
Videla sam šminku i frizuru koja mi se jako sviđa, želela bih isti takav look. Da li je to moguće?
Naravno. Slobodno potražite na internetu neki look koji Vam se sviđa, pošaljete nam slike i mi ćemo biti spremni za Vaš dolazak. Svaku Vašu zamisao prilagodićemo Vama i Vašem licu. Inspiraciju možete potražiti i među mladama koje smo već ulepšavali za njihova venčanja.
Da li je proba šminke i frizure za venčanje obavezna i da li se ona posebno plaća?
Proba šminke i frizure nije obavezna, ali je poželjna i preporučljiva kako bi smo se upoznali sa Vašim licem i kosom, kao i sa Vašim željama i očekivanjima. Takođe tokom probe sve Vaše sugestije i ispravke mogu biti urađene bez rizika na krajnji rezultat šminkanja i/ili stilizovanja kose. Proba se ne naplaćuje posebno jer je ona deo paketa usluga za naše mlade, čija cena ne zavisi od toga da li je proba urađena ili ne.
Koliko dugo traje proba?
Trajanje probe pre svega zavisi od toga da li se radi profesionalno šminkanje sa ili bez stilizovanja kose. Proba ne podrazumeva samo rad, već su u nju uključene i konsultacije sa šminkerom. U proseku proba šminke traje oko sat vremena, a šminke i frizure oko 2,5 sata.
Koji je najbolji termin za probu šminke i frizure?
To najviše zavisi od Vaših obaveza. U principu probe se najčešće rade nekoliko nedelja pre venčanja, ali striktno pravilo ne postoji i studio se prilagođava Vašem raspoloživom vremenu. Jedino ograničenje jeste da se proba radi radnim danima u studiju, s obzirom da su vikendom šminkeri na terenu.
Kada i kako da zakažem probu?
Probu možete zakazati kad god Vama to odgovara, za bilo koji termin unapred. Ukoliko ste sigurni da želite naše usluge, naš savet je što pre - to bolje, jer se često dešava da se pojedini termini popune mesecima unapred. Rezervacijom probe se automatski rezerviše i termin za dan Vašeg venčanja. Probu i konsultacije možete zakazati putem telefona ili e-maila, ali je možda najjednostavnije to učiniti putem našeg online formulara ispod. Čim dobijemo rezervaciju termina, kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili sve detalje. Molim Vas uzmite u obzir da zbog brojnih obaveza na terenu, studio radi isključivo po principu zakazivanja.
Da li dolazite na kućnu adresu?
Da, ukoliko ste odabrale paket u koji je uključen dolazak na adresu. Bez obzira da li je u pitanju Vaša kućna adresa, hotel u kome ste odsele ili mesto na kome se venčavate, bićemo tamo u dogovoreno vreme.
Da li radite i van Beograda?
Ukoliko postoji potreba, u mogućnosti smo da radimo i venčanja van Beograda. U tom slučaju na cenu paketa se dodaju putni troškovi, koji zavise od udaljenosti mesta gde bi dolazili. Cenovnik putnih troškova možete pogledati ovde. Molim Vas uzmite u obzir da ove cene pokrivaju troškove usluge i dnevnice vozača i da studio nema uticaj na njihovo formiranje. Takođe nismo u mogućnosti da prihvatimo prevoz u Vašoj organizaciji.
Uz mene bi se šminkao veći broj devojaka i sve treba da budemo spremne u isto vreme, da li možete da izvedete to?
Studio raspolaže sa većim brojem šminkera - stilista kose i u zavisnosti od vremena koje imamo na raspolaganju, uz Vas možemo da pružimo usluge većem broju devojaka (25 do 30). Po potrebi, sve to je moguće izvesti na više lokacija. U tom slučaju potrebno je da nas blagovremeno obavestite zbog celokupne organizacije i rezervacije osoblja. Naravno, devojkama koje se sređuju uz Vas nudimo posebne cene sa popustom za šminkanje i frizuru.
Živim u inostranstvu i dok sam u Srbiji imam ograničeno vreme na raspolaganju, zato bih želela da organizujem što više stvari unapred.
Mi ćemo Vam pomoći koliko god je moguće da sve bude spremno za Vaš dolazak, kako ne bi nepotrebno gubili vreme. Zato možete rezervisati željene termine online i sve konsultacije sa našim osobljem obaviti putem telefona, maila, Viber-a ili Whatsapp-a. Studio ima dosta veliko iskustvo u radu sa budućim mladama koje žive u inostanstvu, kao i njihovim gostima koji u Srbiju dolaze povodom venčanja. Naše osoblje govori engleski jezik, tako da ne treba da brinete oko problema u komunikaciji, u slučaju da neko od Vaših gostiju ne govori srpski.
Koja je procedura plaćanja izabranih usluga?
Nakon probe se potpisuje ugovor i vrši potvrda rezervacije za dan venčanja avansnim plaćanjem iznosa od 5.000 do 10.000 dinara, u zavisnosti za koji ste se paket usluga opredelili. Ostatak cene usluge se plaća na dan venčanja. Sva dodatna šminkanja/frizure se plaćaju na dan venčanja po obavljenoj usluzi. Usluge u studiju možete platiti gotovinom, karticama i čekovima.
Šta ako nisam zadovoljna uslugom ili rezultatom probe?
Iako su to zaista retke situacije, ukoliko nekim slučajem ne budete zadovoljni rezultatom probe ili našom uslugom, jednostavno skidate šminku, kvarite frizuru i nemate nikakvih daljih obaveza prema studiju Makeup House.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da zakažete probu - konsultaciju? Unesite tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da zakažete probu - konsultaciju? Unesite tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više