O nama O nama

O nama

Makeup House je studio specijalizovan za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose, osnovan 2011. godine, u Beogradu. Mi smo tim koji radi u studiju u samom centru Beograda, ali smo i mobilni – radimo mnoge kreativne projekte na terenu, kako sa individualnim korisnicima tako i sa velikim kompanijama.

KADA JE SAMO NAJBOLJE
DOVOLJNO DOBRO!™

Više od tri hiljade zadovoljnih klijenata i jedinstvenih projekata, dugogodišnja uspešna saradnja sa mnogobrojnim poslovnim partnerima, kreativne ideje i učestvovanje u mnogobrojnim promotivnim događajima – samo su neki od momenata koji su obeležili rad Makeup House tima poslednjih osam godina.

Za nas je svaki klijent – poseban. Posvećenost i pažnja su osnova naše poslovne etike i zbog toga uvek dajemo sve od sebe da kreativno dođemo do originalnog, savršenog rešenja. Zadovoljstvo i osmeh na licu našeg klijenta su nam najveća nagrada, ali ujedno i potvrda da radimo sjajno. To je cilj koji smo sebi postavili kao apsolutni izazov.

Jer, za nas je samo najbolje dovoljno dobro!Tim studija

Kristina

Makeup Artist

Verica

Makeup Artist


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više