Airbrush šminkanje Airbrush šminkanje

Airbrush šminkanje

Šminka holivudskih diva dostupna je i Vama!

Studio Makeup House se trudi da svojim klijentima uvek ponudi više i bolje, tako da se u našoj ponudi nalazi i jedan od najboljih brendova Airbrush šminke - TEMPTU PRO. Lagana, vodootporna i dugotrajna, ova šminka na bazi silikona jednostavno ostavlja bez daha.

Šta je Airbrush šminka?

Airbrush je specijalna šminka koja se nanosi u spreju i pruža osećaj lakoće i luksuza na koži koji traje čitav dan. TEMPTU PRO je profesionalna linija najpoznatijeg brenda Airbrush šminke koji u srcu svoje formule sadrži silikon koji ne začepljuje pore i tako omogućava koži da diše. Specijalni sastojci šminke pružaju neverovatnu izdržljivost na toplotu i vlagu a istovremeno daju besprekoran prirodni sjaj.

Ova vodootporna šminka, osim lakoće nošenja, pruža dugotrajnost bez potrebe za dodatnim popravkama. Airbrush šminka na bazi silikona se ne nakuplja u porama i boricama i jednom naneta, ova šminka stoji fiksirana, pružajući isti osećaj tokom celog dana.

Airbrush šminka je prvobitno bila namenjena filmu i televiziji zbog svoje dugotrajnosti i besprekornog izgleda na HD kamerama koje otkrivaju i najmanju nesavršenost. Upravo zbog svoje lakoće i prirodnog sjaja TEMPTU PRO šminka je našla primenu u svakodnevnom i posebno u wedding makeup-u.

Preko 30 godina profesionalci koriste TEMPTU PRO proizvode u šminkanju najvećih ikona mode, muzike i filma. Od osamdesetih godina kada je preko noći postao hit među profesionalnim šminkerima u Holivudu, pa sve do danas, TEMPTU PRO je simbol moderne šminke koji postavlja nove standarde u profesionalnom makeup-u.

Cena Airbrush šminkanja

<
Usluga U studiju Na adresi*
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Airbrush šminkanje 9.900 RSD
 (85€ - 100₣)
11.900 RSD
(100€ - 115₣)
Airbrush šminkanje i svečana frizura 14.900 RSD
(125€ - 150₣)
16.900 RSD
(145€ - 165₣)

Molimo Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Molimo Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Napomene: Prikazane cene se odnose na pojedinačne usluge studija Makeup House. Za usluge airbrush šminkanja i stilizovanja kose za venčanje u ponudi imamo specijalne wedding pakete. Cena za usluge na adresi se odnosi na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde. Cena usluge van Beograda se uvećava u zavisnosti od udaljenosti - cenovnik putnih troškova možete pogledati ovde.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koja je razlika između Airbrush i klasične šminke?
Osnovna razlika je u samom sastavu šminke kao i načinu nanošenja. Airbrush se nanosi prskanjem u tankom sloju specijalnim pištoljem pomoću pritiska vazduha. Dok je kod klasičnog šminkanja potrebno naneti 4-6 slojeva šminke (prajmer, korektor, tečni puder, puder u prahu, rumenilo, hajlajter) Airbrush-om se isti efekat postiže u 2 do 3 veoma tanka sloja. Osim toga Airbrush šminka je vodootporna, neuporedivo dugotrajnija i daje blistav i prirodan izgled. Suši se za svega nekoliko sekundi po nanošenju i ne ostavlja fleke na garderobi ili venčanici. Airbrush šminka se veoma lako skida sredstvom za skidanje šminke.
Da li je Airbrush šminkanje isto što i Airbrush za samopotamnjivanje?
Airbrush šminkanje se često meša sa Airbrush samopotamnjivanjem ali osim načina nanošenja nemaju veze jedno sa drugim.
Da li je TEMPTU PRO šminka vodootporna?
Da, S/B (Silicone Based) proizvodi koje koristimo su vodootporni. Namenjeni su za celodnevno nošenje i otporni su na znoj.
U čemu je razlika između TEMPTU AIRpod i TEMPTU PRO šminke?
Iako je u pitanju šminka od istog proizvođača i ima isti princip nanošenja, postoji nekoliko ključnih razlika. Temptu AIRpod koji se može naći na našem tržištu, namenjen je pre svega za kućnu upotrebu jer koristi gotove nijanse pudera, koje često ne odgovaraju boji i tonu Vaše kože. Da bi se to postiglo često potrebno naneti nekoliko nijansi i samim tim dosta više slojeva šminke, tako da se u profesionalnoj upotrebi najčešće koriste na modnim revijama, gde šminka ipak nije u prvom planu. Temptu PRO linija je namenjena isključivo za profesionalnu upotrebu, gde je ključna prednost što šminker ima mogućnost da mešanjem različitih nijansi pudera, pre samog nanošenja šminke, dobije boju koja 100% odgovara Vašem tonu i podtonu kože. Osim toga proizvodi PRO linije, za razliku od AIRpod linije, nisu parfemisani i mnogo brže se suše.
Da li TEMPTU PRO šminka sadrži gluten?
Ne, TEMPTU proizvodi ne sadrže gluten.
Da li uz TEMPTU PRO šminku može da se koriste i tradicionalni makeup proizvodi?
Naravno da mogu, Studio Makeup House u svojim šminkanjima kombinuje obe metode šminkanja kako bi se postigao najbolji efekat.
Da li se TEMPTU PRO proizvodi testiraju na životinjama?
Ne, TEMPTU PRO proizvodi se ne testiraju na životinjama.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više