O nama O nama

Šminka i frizura za maturantkinje

Rezervišite sebi izgled sa crvenog tepiha za matursko ili apsolventsko veče!!! Studio Makeup House je spremio ponudu po specijalnim popustom za svoje usluge.

Makeup House je studio specijalizovan u pružanju usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose za sve prilike kada želite da zasijate u punom sjaju. Prepustite se veštim rukama profesionalaca koji će Vašu lepotu istaći do savršenstva.

Svim maturantkinjama i apsolventkinjama nudimo usluge profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose po specijalnim cenama nižim i do 30%!

Studio za sva svoja šminkanja isključivo koristi dekorativnu kozmetiku najpoznatijih svetskih brendova kao što su Tarte, MAC, Anastasia Beverly Hills, Clarins, Kat Von D, Make Up For Ever, La Prairie, Urban Decay, Benefit... Za Airbrush šminkanje koristimo S/B (Silicone Based) i Hydra Lock proizvode brenda TEMPTU PRO, dok za stilizovanje kose koristimo proizvode EIMI - Wella Professionals.Rezervacija termina je obavezna!

Zakažite svoj termin putem sajta, e-maila, telefona, SMS, Whatsapp, Viber, Messenger ili Instagram porukom.

Rezervacija termina je obavezna!

Zakažite svoj termin putem sajta, e-maila, telefona, SMS, WhatsApp, Viber, Messenger ili Instagram porukom.

Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Cenovnik usluga

UslugaU studiju Na adresi*
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Profesionalno šminkanje (+ veštačke trepavice) 3.900   4.900 6.900
Profesionalno šminkanje i svečana frizura (+ veštačke trepavice) 6.900   9.900 11.900
Airbrush šminkanje (+ veštačke trepavice) 7.900   9.900 11.900
Airbrush šminkanje i svečana frizura (+ veštačke trepavice) 11.900   14.900 16.900

Kartice

Usluge u studiju se mogu platiti gotovinom, karticama, čekovima ili preko računa.

Napomene: Prikazane cene se odnose na pojedinačne usluge sa veštačkim trepavicama uključenim u ponudu. Proba usluga nije uključena u cenu. Ukoliko želite i probu šminke i/ili frizure ona se plaća dodatno kao posebna usluga. Cena za usluge na adresi nisu na popustu. Cena za usluge na adresi se odnosi na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Galerija

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više