Kurs pravljenja frizura Kurs pravljenja frizura

Kurs pravljenja frizura

Trend u svetu, konačno u Beogradu! Kurs za stilistu kose koji će Vas obučiti da pravite ili kopirate frizure za sve prilike - venčanja, mature ili bilo koju svečanu priliku.

Stilizovanje kose ne podrazumeva trajne zahvate na kosi poput šišanja i farbranja, već pravljenje frizure od kose koju imate pred sobom. Zato ne morate biti frizer ili imati bilo kakvo predznanje da bi ste završili ovaj kurs. Sve što vam je potrebno jesu spretne ruke i malo mašte.


Šta obuhvata obuka?

Osnovni kurs stilizovanja kose
Poznavanje materijala i opreme za rad, poznavanje kose i njene karakteristike, rad sa peglom, rad sa figarom, tehnike tapiranja, lokne, pletenice, opuštene niske frizure ...
Viši kurs stilizovanja kose
Poznavanje materijala i opreme za rad, poznavanje kose i njene karakteristike, rad sa peglom, rad sa figarom, tehnike tapiranja, lokne, pletenice, kombinovane frizure, trend frizure, niske, glatke i "neuredne" punđe, moderne frizure za venčanje, klasične frizure za venčanje...

Informacije o kursu

Kurs je namenjen svima koji žele da savladaju osnovne tehnike stilizovanja kose.

Nivo obuke: osnovni i viši
Trajanje kursa: 6 ili 15 susreta po 3h (4 školska časa)
Predznanje: nije potrebno
Pribor i materijal za obuku: obezbeđeni
Termini kursa: tokom cele godine / individualna nastava

Nakon završenog kursa i položenog ispita dobijate sertifikat kojim se potvrđuje da se savladali osnovne tehnike stilizovanja kose.

Cenovnik kurseva za izlivanje noktiju

Kurs / obuka Cena Cena -10%
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Osnovni kurs stilizovanja kose
Individualna nastava / 6 susreta (24 časa)
39.000
(330€)
35.000
(300€)
Viši kurs stilizovanja kose
Individualna nastava / 15 susreta (60 časova)
69.000
(585€)
62.000
(525€)

Polaznici koji su završili Osnovni kurs i žele da upišu sledeći nivo obuke (Viši kurs) plaćaju samo razliku u ceni obuka.
Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) okvirni i da isključivo služe u informativne svrhe.

Kartice

Ostvarivanje popusta i mogućnosti plaćanja

Obuku možete platiti gotovinom, karticama i čekovima. Osnovni kurs se može platiti na 3 rate, a viši kurs na 5 rata čekovima. Više o mogućnostima odloženog plaćanja možete pogledati u delu najčešće postavljana pitanja.

Napomene: Da bi ste pohađali obuke u organizaciji studija Makeup House potrebno je da ispunjavate nekoliko osnovnih uslova: (1) polaznik mora da ima minimum znanja komunikacije na srpskom jeziku (za pohađanje nastave u grupi); (2) polaznik mora da ima punih 18 godina u trenutku početka kursa, odnosno pismenu saglasnost roditelja ukoliko ima manje od 18 godina.

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Rezervišite svoje mesto

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete svoje mesto na kursu? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Rezervišite svoje mesto online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Koliko traje jedan susret na kursu?
Jedan susret traje 3 sata, odnosno oko 4 školska časa, u zavisnosti od teme koja se obrađuje.
Koji su termini održavanja kursa?
S obzirom da je nastava individualnog karaktera, termini održavanja nastave se određuju u dogovoru sa polaznicima.
Koje su sve mogućnosti odloženog plaćanja?
Osnovni kurs za stilistu kose moguće je platiti na 3 rate a viši kurs na 5 rata čekovima građana. Prilikom upisa ostavljate čekove u vrednosti celokupne obuke, popunjavate iznose i datume realizacije čekova oko kojih se dogovaramo. Ako imate bilo kakvih dodatnih pitanja, slobodno nas pozovite.
Da li mogu da deo kursa platim gotovinom, a drugi deo čekovima na rate?
Možete. Sredstva plaćanja kursa možete kombinovati prema Vašim mogućnostima. U studiju Makeup House možete platiti gotovinom, karticama (Visa, Visa Electron, Master Card, Maestro i Dina), čekovima građana, kao i preko računa firme.
Da li kurs mogu pohađati strani državljani?
Naravno. Posebno smo ponosni na činjenicu da je naše obuke uspešno završilo nekoliko desetina polaznica iz celog regiona, kao i nekoliko evropskih zemalja.
Da li držite kurseve van Beograda?
Nažalost, iako postoji interesovanje, iz tehničkih i organizacionih razloga nismo u mogućnosti da organizujemo održavanje kurseva šminkanja van Beograda. Zato smo našim polaznicima omogućili intezivnu i individualnu nastavu.

Pogledajte kako je na našim časovima

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više