O nama O nama

Saradnja

Pouzdani i efikasni! Savršen izbor za Vašeg saradnika!

Makeup House je studio specijalizovan za pružanje usluga profesionalnog šminkanja i stilizovanja kose, osnovan 2011. godine, u Beogradu. Mi smo tim koji radi u studiju u samom centru Beograda, ali smo i mobilni – radimo mnoge kreativne projekte na terenu, kako sa individualnim korisnicima, tako i sa korporativnim klijentima.

Sa ponosom možemo da istaknemo nekoliko činjenica koje nas preporučuju za saradnju i razlikuju od drugih. Studio čini ekipa od 4 šminkera / stilista kose, kao i većeg broja saradnika angažovanih po potrebi. To nam pruža mogućnost da u kontinuitetu radimo više poslova istovremeno, po potrebi na različitim lokacijama ili da učestvujemo u projektima koji zahtevaju veći broj angažovanog osoblja u ograničenom vremenskom periodu.

MAKE UP HOUSE DOO je pravno lice koje nije u sistemu PDV i sve naše usluge mogu biti plaćene preko računa firme.

KADA JE SAMO NAJBOLJE
DOVOLJNO DOBRO!™

Svakom klijentu pristupamo sa maksimalnom pažnjom i angažovanjem što nas čini pouzdanim partnerom na svakom projektu. O tome svedoče zadovoljstvo naših klijenata, kao i dugogodišnja saradnja sa poslovnim partnerima, među kojima se izdvajaju:


KADA JE SAMO NAJBOLJE
DOVOLJNO DOBRO!™

Svakom klijentu pristupamo sa maksimalnom pažnjom i angažovanjem što nas čini pouzdanim partnerom na svakom projektu. O tome svedoče zadovoljstvo naših klijenata, kao i dugogodišnja saradnja sa poslovnim partnerima, među kojima se izdvajaju:Snimanja

Partner koji se prilagođava vašem vremenu!

Dugogodišnje iskustvo, sa preko 1.000 urađenih modnih i beauty snimanja, preporučuje nas za saradnju svim fotografima, dizajnerima, izdavačkim i produkcijskim kućama – klijentima koji imaju potrebu za pouzdanim partnerom koji će se prilagoditi njihovom vremenu i zahtevima. Naš tim je u mogućnosti da u kontinuitetu bude angažovan na više projekata istovremeno, po potrebi na različitim lokacijama ili da učestvuje na poslovima koji zahtevaju veći broj angažovanog osoblja.

Otvoreni smo za saradnju i zajedničko planiranje i osmišljavanje vaših projekata, kako biste ostvarili najbolji mogući rezultat.

Snimanja

Promocije

Promocije

Promovišite se na najefektivniji način!

Osigurajte da promocija vašeg proizvoda ili nove linije šminke bude potpuno efektivna uz demonstraciju i preporuku od strane profesionalaca iz našeg tima, koji će potencijalnom kupcu istaći sve prednosti i kvalitete vašeg proizvoda i brenda.

Naši šminkeri će vam ponuditi svoje bogato znanje i veštine u praktičnoj primeni proizvoda, bez obzira da li je u pitanju televizijska ili promocija na mestu prodaje. Zajedno sa vama, osmislićemo najbolji koncept, u potpunosti prilagođen ciljevima koje ste postavili.

Promocije

Obuka i regrutacija osoblja

Efikasni i pouzdani!

Studio nudi i različite tipove obuke osoblja, koje su prilagođene potrebama vaše kompanije. Obuke se koncipiraju po vašim instrukcijama, bez obzira da li su u pitanju osnovna teorijsko-praktična znanja ili napredne veštine profesionalnog šminkanja.

Posebnu oblast našeg poslovanja čini organizacija i asistencija u regrutaciji osoblja kompanijama koje posluju u industriji lepote. Tokom 2015. godine, kao svojevrsno priznanje našem radu, uspostavljeno je partnerstvo sa kompanijom Sephora Middle East (UAE) u čije ime organizujemo regrutacije i selekciju osoblja na teritoriji Srbije i zemalja regiona. Zahvaljujući ovoj saradnji, danas preko 50 ljudi radi u Sephora radnjama u UAE, Kataru i Bahreinu.

Snimanja

Tim studija

Kristina

Makeup Artist

Verica

Makeup Artist


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više