MH vesti

Dobro došli na stranicu gde možete saznati sva aktuelna dešavanja u studiju Makeup House.

Saradnja sa NYX Professional makeup

Poznati brend deorativne kozmetike NYX Professional makeup je od 2019. godine postao jedan od pokrovitelja profesionalnih obuka studija Makeup House. Ovo partnerstvo će našim učenicima omogućiti još kvalitetnije uslove rada i mogućnost ostvarivanja popusta na kupovinu proizvoda NYX Professional makeup.

Posetite NYX Professional makeup web site

Saradnja sa Golden Rose Srbija

Partnerima studija se pridružio i brend Golden Rose Srbija. Ova saradnja će između ostalog obuhvatati i partnerstvo u profesionalnim obukama koja će našim polaznicima omogućiti poklone, kvalitetnije uslove rada, kao i mogućnost ostvarivanja popusta na kupovinu Golden Rose proizvoda.

Posetite Golden Rose web site

Roberto Baressi photoshoot

Imali smo zadovoljstvo da budemo deo sminanja editorijala poznaog modnog brenda Roberto Baressi.

Pogledajte kako je bilo

Haljine Jovana Životić photoshoot

Uvek je veliko zadovoljstvo sarađivati sa sjajnom dizajenrkom Jovanom Životić. Bili smo deo snimanja posvećenog njenoj novoj kolekciji haljina.

Pogledajte kako je bilo

Wella Sunrise Show

Kao makeup podrška brendu Wella Professionals učestvovali smo na Serbia Hair Open održanom 4. novembra u Novom Sadu.

Pogledajte kako je bilo

Alfaparf Show

Na naše veliko zadovoljstvo učestvovali smo kao makeup podrška na Alfaparf Show. Imali smo veliku čast da sarađujemo sa najvećim svetskim imenima u stilizovanju kose kao što su Ruslan Tatyanin, Eliabe Moreira i Francesco Arancio.

Pogledajte kako je bilo

Promocija Clarins Easy Lips

Imali smo čast da budemo deo promocije Clarins Easy Lips, gde su sve zaineresovane dame, uz druženje sa šminkerkama iz Makeup House, otkrile sve tajne savršeno našminkanih usana.

Pogledajte kako je bilo

Haljine Jovana Životić photoshoot

Imali smo veliko zadovoljstvo da budemo deo snimanja sjajne dizajnerke Jovane Životić.

Pogledajte kako je bilo

Beauty & Makeup editorijal

Makeup House Beograd je tokom januara organizovao snimanje beauty & makeup editorijala sa modelima Anđelkom Tomašević, Anom Vrcelj i Zoranom Buljević.

Pogledajte kako je bilo

Klub prijatelja UNICEF Srbija

Makeup House Beograd je postao član Kluba prijatelja UNICEF i ponosni smo što ćemo biti u mogućnosti da podržimo rad ove organizacije. Pozivamo i Vas da se priključite i svojim prilogom pomognete da pomoć stigne do svakog deteta u Srbiji kome je ona potrebna.

Pogledajte više o radu UNICEF Srbija

MHB @ Studio B

U okviru saradnje sa Glossip Milano svakog četvrtka u jutarnjem programu TV Studio B možete gledati gostovanje i praktične savete šminkera Makeup House Beograd.

Pogledajte više

Beauty & Makeup editorijal

Makeup House Beograd je tokom februara organizovao snimanje beauty & makeup editorijala. Naša nova zaštitna lica su modeli Milica Milinković, Ana Radivojević i Marija Olga Žišić Mogbolu.

Pogledajte više

Saradnja sa Bioderma Srbija

Partnerima studija se pridružila i kompanija Bioderma Srbija, čije proizvode već godinama unazad koristimo sa velikim zadovoljstvom. Zbog činjenice da su nam klijenti uvek na prvom mestu, u saradnji sa ovim francuskim brendom, poklonima ćemo nagrađivati poverenje koje ukazujete studiju Makeup House Beograd.

Praktična žena - Prva TV

Počela je sa emitovanjem nova sezona emisije Praktična žena na Prva TV i novi serijal makeup saveta koje je studio Makeup House Beograd uradio za potrebe emisije.

Pogledajte više

Sephora Middle East regrutacija

Tokom jula 2016. godine HR tim Sephora ME boravio je u Beogradu i u saradnji sa Makeup House angažovao 28 kandidata za poslove BC i MUA za svoje radnje u Kataru, UAE i Bahreinu.

Pogledajte više

Makeup House & UniCredit Bank

Makeup House Beograd i UniCredit Bank AD Srbija su svojim klijentima omogućili plaćanje svih usluga studija na 3 do 12 rata bez kamate.

Pogledajte više

Sephora Middle East & Makeup House

Posle velikog uspeha na prethodnoj regrutaciji Sephora Middle East (UAE) u saradnji sa Makeup House Beograd otvara novi konkurs za poslove Makeup Artist i Beauty Consultant za Sephora radnje u Kataru, UAE i Bahreinu. Pogledajte više o uslovima konkurisanja.

Pogledajte više

Sephora Middle East regrutacija

HR tim kompanije Sephora Middle East boravio je u Beogradu početkom januara 2016. godine i u saradnji sa Makeup House Beograd angažovao 18 kandidata za poslove Beauty konsultant i Makeup artist za svoje prodajne objekte u Dohi, Dubaiju, Abu Dabiju i Bahreinu.

Pogledajte više

Sephora Middle East & Makeup House

Sa velikim ponosom možemo da se pohvalimo da je studio Makeup House angažovan od strane Sephora Middle East (UAE) da izvrši regrutaciju i selekciju kandidatkinja za Beauty konsultanta za Sephora prodajne centre u Kataru. Pogledajte više o uslovima konkurisanja za posao.

Pogledajte više

Wannabe Prom Queen

Studio Makeup House Beograd je kao zvanični makeup & hairstyle partner u prvom You Tube show-u za maturantkinje - Wannabe Prom Queen, bio zadužen za izgled Milice, Selene i Une....

Pogledajte više

MHB @ Ringier Axel Springer

Studio Makeup House je od 2012. godine zvanični šminkerski studio ženskog magazina Blic Žena za koji godišnje uradimo preko 100 fashion i beauty editorijala za rubrike Moda, Lepota i Moj stil.

Pogledajte više

2015 promo photo shooting

U sklopu rada na redizajnu vizuelnog identiteta studija organizovali smo photo shooting sa foto modelima Milicom Milinković i Janom Lojanicom.

Pogledajte više

MHB @ Blic Žena

Već četvrtu godinu Makeup House je zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina Blic Žena za koji radimo naslovne strane i rubrike Moda, Lepota i Moj stil.

Pogledajte više

Škola šminkanja za Oriflame Cosmetics

Studio Makeup House je angažovan od strane švedske kompanije Oriflame Cosmetics da održi škole šminkanja u 7 regionalnih centara za preko 150 Oriflame konsultanata i saradnika.

Pogledajte više

Wedding specijal - Blic Žena

Studio Makeup House je učestvovao u izradi specijalnog dodatka za Blic Ženu posvećenog venčanjima. Radili smo sa modelima agencije Fox Models koji su prezentovali brendove poput Anabella, Matrimonia, Zvonko Marković, Six, Parfois...

Pogledajte više

The One - promocija

Šminkeri studija Makeup House Beograd učestvovali na promociji nove linije šminke švedske kompanije Oriflame Cosmetics - The One, na Nordic Day u hotelu Crowne Plaza.

Pogledajte više

Belgrade Wedding Show 4

Belgrade Wedding Show nam je još jednom potvrdio koliko žene vole šminku. Štand Makeup House je bio prava atrakcija među posetiocima tako da su naši šminkeri vredno radili tokom celog sajma.

Pogledajte više

Cosmo Beauty Awards 2013

Kao zvanični šminkerski studio kompanije Oriflame, Makeup House je predstavljao ovu renomiranu kuću na Cosmo Beauty Awards 2013 održanog 13. i 14. oktobra u TC Delta City. Naše šminkerke su privukle veliku pažnju i ulepšale preko 100 znatiželjnih prolaznica...


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više