MHB & UniCredit Bank Srbija

  5. avgust 2016. godine

Makeup House Beograd i UniCredit Bank AD Srbija su svojim klijentima omogućili plaćanje svih usluga studija na 3 do 12 rata bez kamate.

Prilikom plaćanja usluga u studiju Makeup House Beograd dovoljno je da prosledite poruku koja Vam je stigla putem SMS Card alarma sa detaljima o transakciji, kako bi ste željenu transakciju podelili na 3, 6 ili 12 jednakih mesečnih rata. Nije neohodno da odluku o kupovini na rate donesete u trenutku plaćanja već to možete da učinite u bilo kom trenutku tokom tekućeg meseca.

Dospeće jednokratne naknade je narednog meseca u odnosu na datum zaključenja transakcije i naplata se vrši istovremeno sa prvom dospelom ratom. Vaše rate su beskamatne, ukoliko ih izmirujete na vreme i u celosti.

Uslov za korišćenje ove usluge je da koristite jednu od kreditnih kartica iz programa MasterCard i DinaCard koju izdaje UniCredit Banka, kao i da imate raspoloživa sredstva po kartici u trenutku transakcije. Minimalna visina transakcije iznosi 3.000 RSD.

Molimo Vas da detaljne informacije o uslovima i mogućnostima plaćanja na rate bez kamate pogledate na sajtu UniCredit Bank AD Srbija.

  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više