Lash Lash

Lash lift - Laminacija trepavica

Laminacija trepavica ili Lash lift je kozmeticki postupak koji podrazimeva podizanje i uvijanje trepavica.

Laminacija trepavica daje Vašim prirodnim trepavicama dugotrajnu izvijenost, koja čini pogled otvorenijim, a oči vizuelno većim. Rezultat ovog tretmana su duže, jaće i gušće trepavice.

Molimo Vas da pažljivo pročitate deo VAŽNO JE ZNATI kako bi se detaljno upoznali sa Lash lift tretmanom i procedurom.

Usluga Cena
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Lash lift
Laminacija trepavica
3.000 RSD
(25€ - 30₣)

Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Važno je znati

Ko je savrsen kandidat za laminiranje trepavica?
Laminiranje trepavica je idealno rešenje za osobe koje imaju ravne trepavice. Lash lift je savršena alternativa ekstenziji i veštackim trepavicama.
Kako funkcioniše laminiranje trepavica?
Laminiranje se sastoji od nekoliko koraka (1) čiđćenje i odmašćivanje trepavica, (2) lifting trepavica, (3) neutralizacija, (4) farbanje trepavica, (5) hidriranje i hranjenje trepavica.
Čime "hranimo" trepavice?
Trepavice "hranimo" Vitaminlash Botox-om koji sadrži: kompleks vitamina A, B, C, E, F, K, B5, B6, prirodna ulja, bademovo ulje, makadamia, jojobu, argan, čičkovo ulje. Osim togasadrži i glicerin, hijaluronsku kiselinu, keratin i kolagen.
Zasto farbanje?
Vrhovi trepavica su njihov najsvetliji deo. Kada ih ofarbamo, one će vizuelno izgledati duže. A kod osoba sa svetlom dlakom, bojenje trepavica je "game changer".
Šta posle tretmana?
tokom prva 24h nakon tretmana trepavice ne treba kvasiti(ne umivati trepavice, izbegavati odlazak u saunu, na bazen, teretanu (preterano znojenje). Osim toga ne treba korisiti maskaru maskare i izbegavati kontakt sa rukama (trljanje očiju). Nakon 24 sata posle tretmana, možete se vratiti svojim redovnim dnevnim aktivnostima.
Kada se vidimo ponovo?
Sledeći tretman zavisi od faze rasta u kojoj smo radili lash lift, kao i od brzine rasta Vaših trepavica. Efekti tretmana obično trаju od 6-8 nedelja.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više