Vega Vega

Puder obrve - Vega metod iscrtavanja

Vega je metod polutrajnog iscrtavanja obrva nanošenjem pigmenta na nivou gornjeg sloja dermisa.

Metoda je idealana za svakoga ko želi da poboljša izgled svojih obrva, kao i za dame kojima na određenim delovima obrva nedostaju dlačice, gde bi im se senkom nadomestio nedostatak. Senčenje se radi potpuno prirodnim materijalima, u strogo kontrolisanim uslovima. Pigmenti koji se koriste prilikom iscrtavanja obrva su sterilni i boja je formulisana tako da se nakon određenog vremena prilagodi prirodnom podtonu kože i dlake.

Rezultati iscrtavanja puder obrva Vega metodom u idealnim uslovima mogu trajati do 3 godine, međutim zbog brojnih unutrašnjih i spoljašnih faktora, kao i individualnih karakteristika kože lica, taj period se skraćuje na 12 do 24 meseci.

Molimo Vas da pažljivo pročitate deo VAŽNO JE ZNATI kako bi se detaljno upoznali sa tretmanom i procedurom iscrtavanja puder obrva Vega tehnikom.

Usluga Cena
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Puder obrve - Vega metod iscrtavanja
Polutrajno iscrtavanje obrva nanošenjem pigmenta
20.900 RSD
(180€ - 190₣)
Osvežavanje boje / korekcija obrva iscrtanih u studiju
do 6 meseci nakon izvođenja tretmana
5.900 RSD
(50€ - 55₣)
Osvežavanje boje / korekcija obrva iscrtanih u studiju
od 6 do 12 meseci nakon izvođenja tretmana
8.900 RSD
(75€ - 80₣)
Osvežavanje boje / korekcija obrva iscrtanih u studiju
od 12 do 18 meseci nakon izvođenja tretmana
11.900 RSD
(100€ - 110₣)

Molim Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Važno je znati

Kome se ne preporučuje iscrtavanje puder obrva?
S obzirom da sam proces iscrtavanja obrva izaziva minimalno krvarenje, ovaj tretman se ne obavlja na osobama koje pate od dijabetesa ili uzimaju lekove za razređivanje krvi, kao i kod osoba koje imaju keloide. Tretman se ne radi osobama kod kojih su vidljivi ispucali kapilari u predelu obrva ili imaju seboreični dermatitis. Studio Makeup House ne obavlja iscrtavanje ukoliko u predelu na kom se radi tretman postoji bilo kakva promena u boji i strukturi kože lica (mladeži, ožiljci...). Takođe, iscrtavanje se ne radi ukoliko niste 100% sigurni u svoju odluku da se podvrgnete tretmanu.
Da li su rezultati tretmana vidljivi odmah?
Neposredno nakon iscrtavanja, Vaše obrve mogu biti 10% deblje a boja nešto intenzivnija. Tokom naredne četiri nedelje, koliko je potrbno za potpunu regeneraciju kože, njihova debljina će se polako stanjiti a pigment izbledeti. Dakle mesec dana nakon tretmana će biti vidljiv konačan izgled i boja Vaših obrva! Tada se radi pregled i eventualna korekcija ukoliko u nekim delovima Vaša koža nije najbolje prihvatila pigment.
Da li je tretman bolan?
S obziorm da je prag tolerancije na bol individualan i različit od osobe do osobe, ne možemo Vam pružiti precizan odgovor na ovo pitanje. Većina naših klijenata osećaj na pocetku tretmana opisuje više kao nelagodnost, nego kao bol. U svakom slučaju prilikom tretmana se koristi lokalni anestetik koji, koliko je god to moguće, isključuje neprijatan osećaj tokom tretmana
Šta je popunjavanje obrva, a šta osvežavanje boje?
Popunjavanje obrva podrazumeva rad kod osoba koje već imaju određen oblik i gustinu obrva i žele samo da dopune njihov oblik, odnosno poboljšaju njihov izgled. Osvežavanje boje podrazumeva korekciju obrva od 6 do 18 meseci nakon tretmana. Napominjemo da je usluga osvežavanja moguća jedino za klijente koji su iscrtavanje obrva radili u studiju Makeup House Beograd
Kako sve funkcioniše?
Prvi i osnovni korak je potpuna i pažljiva analiza Vaših obrva i kože lica. Prilikom analize koristi se specijalna digitalna aplikacija koja detaljno utvrđuje individualne simetrije obrva. Posle konsultacija Vam iznosimo preporuku u vezi oblika i boje obrva koje će se najbolje uklopiti i upotpuniti karakteristike Vašeg lica. Tek kada se dogovore ovi detalji pristupamo iscrtavanju obrva.
Koliko dugo traje postupak iscrtavanja obrva Vega metodom?
Celokupan tretman traje oko dva sata, ali najveći deo tog vremena odlazi na analizu karakteristika Vašeg lica i određivanje oblika obrva. U toku ove faze tretmana od ključnog je značaja Vaše učešće. Kada se oblik i boja dogovore sam proces nanošenja pigmenta traje oko 45 minuta.
Šta se dešava posle tretmana iscrtavanja obrva?
Po završetku iscrtavanja obrva postoji minimalna mogućnost pojavljivanja lokalnog otoka ili crvenila. U početku obrve će biti deblje i tamnije, ali će pigment u narednim danima postepeno bledeti do željene boje. Posle tretmana dobijate detaljno uputstvo i sve što Vam je potrebno za negu kože posle senčenja obrva.
Od čega zavisi trajnost boje posle tretmana Vega metodom iscrtavanja obrva?
Prilikom tretmana pigment se veže za ćelije u epidermisu i u teoriji pigment bi trebalo da traje koliko i sam ciklus regeneracije ćelija. Međutim, u praksi, postojanost pigmenta zavisi od različitih faktora kao što su Vaš tip kože, njena pravilna nega posle tretmana, učestalost izlaganja suncu, učestalost kozmetičkih tretmana za regeneraciju kože lica poput hemijskog pilinga, voćnih kiselina, mikro-dermo abrazije, laserskih tretmana, mezo-terapije... Kod osoba sa problematičnim tipom kože postojanost pigmenta je smanjena.
Da li radite korekciju osobama koje već imaju iscrtane obrve (tribali, iscrtavanje mašinicom, microblading...)?
Ukoliko je boja nastala npr. iscrtavanjem mašinicom i dalje dosta intezivna - nažalost nismo u mogućnosti da radimo korekciju. Ukoliko je boja u velikoj meri izbledela, postoji mogućnost korekcije, ali uz napomenu da ne možemo garantovati krajnji rezultat i da će prethodno naneta boja biti i dalje vidljiva.
Jako mi se dopada izgled obrva koje sam videla i želela bih iste takve. Da li je to moguće?
Nažalost nije. Svako lice ima drugačije simetrije i karaktersitike i svaka koža drugačije reaguje na pigment, tako da je nemoguće jednostavno napraviti i primeniti identičnu kopiju na različita lica. Studio Makeup House u svojim tretmanima koristi specijalnu aplikaciju za određivanje individualnih simetrija lica kao i poseban alat za određivanje tačaka po kojima se obrve iscrtavaju.
Da li su mogući neki neželjeni efekti posle tretmana?
Kao što smo napomenuli tretman se izvodi u strogo kontrolisanim uslovima i isključivo sa sterilnim materijalima. Ukoliko se posle tretmana detaljno pridržavate uputstva za negu kože koje dobijate od studija, šanse za infekciju su smanjene na minimum.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više