Škola šminkanja Škola šminkanja

Škola šminkanja - Tips & Tricks

Naučite da se našminkate i usavršite svoje znanje u našoj Tips & Tricks školi šminkanja.

Saznajte male tajne i trikove profesionalnih šminkera. Naučite nešto sasvim novo ili samo osvežite svoje znanje – kako da istaknete ono najlepše na sebi, kako da se našminkate brzo i na odgovarajući način. Naučite koja šminka najviše odgovara Vašem licu i koži, kako da najpametnije potrošite novac u makeup radnjama...

Škola je u potpunosti prilagođena Vašim željama i potrebama jer uz konsultaciju sa šminkerom, same birate šta biste želele da naučite! Časovi su individualnog karaktera gde ćete, u prijatnoj atmosferi kroz druženje, saznati mnogo toga novog. Ukoliko želite potpuni komfor možemo doći i kod Vas. Zakažite svoj termin i izaberite broj časova – kod nas je sve prilagođeno Vama.

Trajanje: 1, 2 ili 4 susreta po 2h
Materijal za rad: studijska šminka + šminka koju koristite svakodnevno

Ukoliko želite da iznenadite dragu osobu savršenim poklonom koji nijednu ženu neće ostaviti ravnodušnom, možete kupiti specijalni poklon vaučer za Tips & Tricks - školu šminkanja. Vaučer služi kao sredstvo plaćanja donosiocu i po želji može biti personalizovan i poslat Vašoj dragoj osobi kao iznenađenje... Pozovite nas za više informacija.

Konsultant

Makeup konsultant

Da li se često dvoumite šta da izaberete u moru proizvoda koji su Vam ponuđeni? Da li ste nekada kupile nešto što Vam nije potrebno ili izgubile ceo dan u traženju savršenog komada šminke?

Tu na scenu stupamo mi! Pozovite i recite nam šta Vam je sve potrebno od šminke i kolikim budžetom raspolažete. Napravićemo najbolji izbor prilagođen isključivo Vašim potrebama i zajedno otići u shopping. Isprobaćemo razne kombinacije, pronaći prave nijanse i kupiti proizvode koji Vam najviše odgovaraju.

Biće nam zadovoljstvo da budemo Vaš lični makeup konsultant.

Cenovnik usluga

Usluga U studiju Na adresi*
  Skrolajte u levu stranu za ostatak tabele
Tips & Tricks škola šminkanja 1
Individualni časovi / 1 susret
3.900 RSD
(35€ - 40₣)
7.800 RSD
(70€ - 80₣)
Tips & Tricks škola šminkanja 2
Individualni časovi / 2 susreta
6.900 RSD
(60€ - 70₣)
13.800 RSD
(120€ - 140₣)
Tips & Tricks škola šminkanja 4
Individualni časovi / 4 susreta
11.900 RSD
(100€ - 120₣)
23.800 RSD
(200€ - 240₣)
Makeup konsultant
Zajednički shopping u trajanju od 2 do 2,5h
2.000 RSD
(15€ - 20₣)

Molimo Vas uzmite u obzir da su iznosi u evrima (€) i švajcarskim francima (₣) okvirni i da služe isključivo u informativne svrhe.

Napomene: Cena za uslugu Tips & Tricks škola šminkanja na adresi se odnosi na prvu zonu grada Beograda. Cena usluge za drugu zonu grada Beograda se uvećava za 1.000 RSD. Mapu zona možete pogledati ovde. Usluga Makeup konsultant podrazumeva shopping u centru grada, kao i u TC Ušče, TC Delta City ili TC Zira.

Zakažite svoj termin online

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? KONTAKTIRAJTE NAS!

Zakažite svoj termin

Saznali ste sve što Vas zanima i želite da rezervišete termin? Uneste tražene informacije i kontaktiraćemo Vas u najkraćem mogućem roku kako bi potvrdili Vašu rezervaciju.

Zakažite svoj termin online

I DALJE IMATE PITANJA? PIŠITE NAM!
Kliknite na ikonicu da biste poslali poruku
putem odabrane aplikacije.

Često nam postavljaju sledeća pitanja...

Da li postoji neki poseban program po kom se izvode časovi?
Ne postoji. Koncept programa naše škole polazi od činjenice da svaka osoba ima drugačije zahteve u vezi šminke, koji zavise od godina starosti, ličnih ili poslovnih potreba, finansijskih mogućnosti... Upravo iz tog razloga Tips & Tricks škola šminkanja je prilagođena individualnim potrebama klijentkinja: pružamo im mogućnost da same odaberu šta bi želele da nauče ili usavrše.
Da li je je potrebno da donesem svoju šminku?
Našim klijentkinjama uvek preporučujemo da ponesu svoj neseser i šminku koju svakodnevno koriste iz prostog razloga kako bi šminkerka mogla da vidi šta koristite i sa čim sve raspolažete. Na taj način može da Vam pruži prave savete i preporuke oko stvari koje Vam nedostaju. Naravno tokom svih susreta, za vežbu Vam je na raspolaganju studijska šminka i pribor za rad.
Da li ću po završetku škole šminkanja biti profesionalni šminker?
Nećete. Škola šminkanja je namenjena svima koji žele da nauče ili usavrše šminkanje za svoje lične potrebe - da šminkaju sebe. Ukolko želite da naučite da šminkate druge, možete se opredeliti za neku od profesionalnih obuka koje imamo u ponudi. Više o kursevima za profesionalnog šminkera možete pogledati ovde.
Da li škola može biti organizovana za više osoba?
Ukoliko želite, uvek postoji mogućnost da se škola šminkanja prilagodi i organizuje u manjoj grupi za Vas i Vaše prijateljice. Slobodno nas kontaktirajte za više informacija.
Koji su termini održavanja časova?
Časovi se organizuju u dogovoru sa Vama - prema Vašem raspoloživom vremenu i naravno slobodnim terminima u studiju.
Kada i kako da zakažem časove?
Školu šminkanja možete zakazati kad god Vama to odgovara, za bilo koji termin unapred. Sve naše usluge možete zakazati putem telefona ili e-maila, ali je možda najjednostavnije to učiniti putem našeg online formulara iznad. Čim dobijemo rezervaciju termina, kontaktiraćemo Vas kako bi dogovorili sve detalje. Molim Vas uzmite u obzir da zbog brojnih obaveza na terenu, studio Makeup House radi isključivo po principu zakazivanja.
Da li postoji starosno ograničenje da bi se pohađali časovi?
Ne postoji. Škola šminkanja je namenjena ženama svih godina. Jedini uslov koji postоji za maloletne osobe je da na časove mogu dolaziti uz pismenu saglasnot ili lično prisustvo jednog od roditelja.
Da li dolazite na kućnu adresu?
Ukoliko želite potpuni komfor postoji mogućnost da se časovi održe i kod Vas.


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više