Wedding specijal - Blic Žena

  22. maj 2014. godine

Studio Makeup House je kao zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog časopisa Blic Žena, u saradnji sa Oriflame kozmetikom, učestvovao u izradi specijalnog dodatka posvećenog venčanjima. Imali smo izuzetnu čast i priliku da u hotelu Moskva radimo sa modelima agencije Fox Models koji su prezentovali brendove poput Anabella, Matrimonia, Zvonko Marković, Pepeljuga, Merry Ed, Medont, Six, Parfois... Ovom prilikom se posebno zahvljujemo urednici Sofiji Kuzmanović, kao i fotografima Zoranu Lončareviću i Đorđu Kojadinoviću na prelepim fotografijama.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više