2015 promo photo shooting

  31. januar 2015. godine

U sklopu rada na redizajnu vizuelnog identiteta studija organizovali smo photo shooting za potrebe nove web prezentacije i promotivnih materijala. Na naše veliko zadovoljstvo, Makeup House će za svoja lica imati foto modele Milicu Milinković i Janu Lojanicu koje su hrabro iznele celo snimanje. Imali smo izuzetnu čast i priliku da radimo sa našim renomiranim fotografom Draganom Kujunđžićem, kome se i ovom prilikom zahvaljujemo za predivne fotografije koje je napravio.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više