MHB @ Ringier Axel Springer

  11. april 2015. godine

Studio Makeup House Beograd je od 2012. godine zvanični šminkerski studio najtiražnijeg ženskog magazina Blic Žena za koji godišnje radimo preko 100 fashion i beauty editorijala za rubrike Moda, Lepota i Moj stil. Osim Blic Žene radimo i za druga izdanja Ringier Axel Springer, kao što su Auto Bild, Puls, Nin, Poznati kuvaju i Elevate. Posebno se zahvaljujemo Zoranu Lončareviću, Goranu Srdanovu, Vladi Živojinoviću, Daliboru Daniloviću kao i Sofiji Kuzmanović i Katarini Sretenović na fotografijama.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više