2018 promo photo shooting

  6. februar 2018. godine

Studio Makeup House Beograd je tokom januara 2018. godine organizovao snimanje beauty & makeup editorijala i imali smo veliko zadovoljstvo da sarađujemo sa foto modelima Anđelkom Tomašević, Anom Vrcelj i Zoranom Buljević. I ovaj put za fotografiju su bili zaduženi Milan Ilić i Bojan Stanojević iz Studio Paleta kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na sjajnim fotografijama i izuzetnoj posvećenosti tokom snimanja. Pogledajte kako je bilo...

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više