2017 promo photo shooting

  15. mart 2017. godine

Studio Makeup House Beograd je tokom februara 2017. godine organizovao snimanje beauty & makeup editorijala za potrebe svojih promotivnih akcija i materijala. Na naše veliko zadovoljstvo, Makeup House će za svoja zaštitna lica imati foto modele Milicu Milinković, Anu Radivojević i Mariju Olgu Žišić Mogbolu koje su hrabro iznele desetočasovno snimanje. Imali smo izuzetnu čast i priliku da radimo sa fotografima Milanom Ilićem i Bojanom Stanojevićem iz Studio Paleta, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na sjajnim fotografijama i izuzetnoj posvećenosti tokom snimanja. Pogledajte kako je bilo...

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više informacija o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više