Sephora ME regrutacija januar 2016.

  30. januar 2016. godine

Sa velikim ponosom možemo da se pohvalimo da je, krajem 2015. godine, studio Makeup House angažovan od strane Sephora Middle East (UAE) da izvrši organizaciju regrutacije i primarnu selekciju kandidata za posao Beauty konsultanta u Sephora prodajnim centrima u Kataru. Na konkurs se prijavilo preko 200 kandidata od kojih je 40 ušlo u uži izbor i imalo priliku da se predstavi HR timu kompanije Sephora Middle East, koji je boravio u Beogradu sredinom januara 2016. godine.

Zadovoljni celokupnom organizacijom regrutacije, kao i kvalitetom prijavljenih kandidata, osim za pozicije Beauty konsultanta u Kataru, kompanija je odlučila da angažuje dodatnih 12 kandidata na pozicijama Makeup artist-a i Beauty konsultanata za svoje prodajne objekte u Dubaiju, Abu Dabiju i Bahreinu.

Od srca čestitamo svim kandidatima i želimo im puno uspeha u budućoj karijeri.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više