Sephora ME regrutacija jul 2016.

  20. avgust 2016. godine

Posle velikog uspeha na prethodnoj regrutaciji u januaru 2016. godine, kada je angažovano 18 kandidata za pozicije Makeup Artist i Beauty Consultant, kompanija Sephora Middle East (UAE) je u saradnji sa studijom Makeup House Beograd organizovala novu selekciju tokom jula 2016. godine.

Tokom tri dana, preko 100 ljudi je imalo priliku da se predstavi HR timu Sephora Middle East koji je odabrao ukupno 28 kandidata za poslove Makeup Artist, Beauty Consultant Makeup, B eauty Consultant Skincare & Fragrance za prodajne objekte Doha (Katar), Dubai, Abu Dabi, Ras el Kalmah (UAE) i Manama (Bahrein).

Danas, zahvaljijući ovoj više nego uspešnoj saradnji, Sephora Middle East tim broji skoro 50 devojaka i momaka iz Srbije i zemalja regiona, a sigurni smo da će se u budućnosti taj broj uvećati.

Od srca čestitamo svim kandidatima i želimo im puno uspeha na novim poslovima.

Napomena: Prezentacija, sva autorska prava i ostala prava intelektualne svojine u svim tekstovima, dizajnu, slikama i ostalom materijalu na ovoj prezentaciji, jesu imovina MAKE UP HOUSE DOO Beograd ili su na sajt uključeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Više o uslovima korišćenja ove prezentacije možete pročitati ovde.


  Nazad na vesti


Ova prezentacija koristi "kolačiće" (eng. cookies) za prikupljanje statističkih podatka o upotrebi i efikasnosti naše internet prezentacije kako bi prilagodili našu interakciju sa Vama.

 Prihvatam   Pročitajte više